Ελλαδα

Σύντροφος Δημήτρη Σταρόβα: «Η ομιλία του εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη, αλλά καταλαβαίνει»

«Ελπίζουμε να αποκατασταθεί», λέει η Άννα Σταθάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Σταρόβας
Δημήτρης Σταρόβας: Η σύντροφός του για την υγεία του © NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Δημήτρης Σταρόβας: Η σύντροφός του για την εξέλιξη της υγείας του μετά το εγκεφαλικό

Ο Δημήτρης Σταρόβας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Τζάνειο, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη την Τετάρτη (15.5). Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, μίλησε σήμερα σε πρωινές εκπομπές για την εξέλιξη της υγείας του και όπως σημείωσε ακόμη ο αγαπημένος καλλιτέχνης δεν έχει ανακτήσει την ομιλία του. 

Δημήτρης Σταρόβας: Η σύντροφός του για την υγεία του μετά το εγκεφαλικό 

Η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα εξέφρασε στην εκπομπή «Happy Day» την αισιοδοξία της, αλλά και την αισιοδοξία των γιατρών για την εξέλιξη της υγείας του καλλιτέχνη. «Έχει μια μικρή βελτίωση και είμαστε αισιόδοξοι ως προς την επαναφορά της ομιλίας του. Υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις και έχει την καλύτερη φροντίδα»,  σημείωσε η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα, όπως μετέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής. 

«Το παλεύει. Επικοινωνεί αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον» ανέφερε η Άννα Σταθάκη και πρόσθεσε: «Ήταν μια ήρεμη νύχτα, αλλά παραμένει ίδια η κατάσταση. Έχει πίεση, την οποία οι γιατροί ρίχνουν συνέχεια, ενώ έχει παρουσιάσει και πυρετό».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1bode1gb8wh)

Η επίσκεψη που δέχθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας στο νοσοκομείο

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι επισκέφτηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο και έδειξε στον τηλεοπτικό αέρα, το σημείωμα του μουσικού.

Στο στιγμιότυπο που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο Δημήτρης Σταρόβας σχεδίασε το κλειδί του Σολ και έγραψε πάνω τα ονόματα του ίδιου και της συντρόφου του. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε επίσης, ότι ο Δημήτρης Σταρόβας «είναι τυχερός που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του, Άννα Σταθάκη, που είναι κολώνα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1br7rqb3pp5)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.