Ελλαδα

Μενίδι: «Άρχισα να τη μαχαιρώνω μέχρι που έπεσε νεκρή»: Κυνικός και αμετανόητος ο 50χρονος γυναικοκτόνος

Όσα είπε στους αστυνομικούς - Παρακολουθούσε την 40χρονη για πολύ καιρό

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικά και ΕΚΑΒ στο σημείο όπου διαπράχθηκε η γυναικοκτονία με θύμα μία 40χρονη γυναίκα στο Μενίδι
Γυναικοκτονία Μενίδι: Κυνικός και αμετανόητος ο 50χρονος © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

Γυναικοκτονία Μενίδι: Κυνικός και αμετανόητος ο 50χρονος - Όσα είπε στους αστυνομικούς - Παρακολουθούσε την 40χρονη για πολύ καιρό

Αμετανόητος παραμένει ο 50χρονος που κατηγορείται πως δολοφόνησε με 17 μαχαιριές την πρώην σύντροφο του σε κεντρικό δρόμο στο Μενίδι τα ξημερώματα της Πέμπτης (17.5). «Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω», ανέφερε στους αστυνομικούς ο 50χρονος οικοδόμος, ο οποίος σήμερα αναμένεται να μεταχθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών με τη δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του για τη γυναικοκτονία

Στιγμιότυπο από το σημείο όπου διαπράχθηκε η γυναικοκτονία σε πεζοδρόμιο στο Μενίδι
Στιγμιότυπο από το σημείο όπου διαπράχθηκε η γυναικοκτονία σε πεζοδρόμιο στο Μενίδι © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

Γυναικοκτονία Μενίδι: Κυνικός και αμετανόητος ο 50χρονος

Ο φάκελος της υπόθεσης ήταν έτοιμος από χθες το μεσημέρι και αναμενόταν χθες να γίνει η μεταγωγή του κατηγορούμενου στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, όμως αυτό δεν το επέτρεπε η κατάσταση του, αφού όταν εντοπίστηκε στον 1ο όροφο νεοαναγειρόμενης οικοδομής, είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ. Αργά χθες το βράδυ συνήλθε και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, σοκάροντας τους με την κυνικότητα του: «Το αποφάσισα από το προηγούμενο βράδυ. Ήξερα τι ώρα πηγαίνει στο κατάστημα που δουλεύει και χωρίς να χάσω χρόνο πήρα ένα μαχαίρι από το σπίτι και πήγα στο σημείο από το οποίο ήξερα ότι θα περνούσε για να πάει στη δουλειά της. Μόλις είδα ότι φθάνει, την πλησίασα και άρχισα να τη μαχαιρώνω μέχρι που έπεσε νεκρή», ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεση του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1bmpltq0kw1)

Ο 50χρονος E. D. αρκετό καιρό παρακολουθούσε την πρώην σύντροφο του: έστηνε καρτέρια σε δρόμους που οδηγούσαν στην εργασία της, έναν φούρνο στον οποίο εργαζόταν ώστε να προσφέρει τα αναγκαία στα δύο της παιδιά, ένα αγόρι 16 ετών και ένα κορίτσι 15 ετών.

Χθες, Πέμπτη το πρωί, ο 50χρονος φαίνεται πως πήγε αποφασισμένος για το έγκλημα. Είχε μαζί του το κουζινομάχαιρο. Μόλις είδε στην οδό Πάρνηθος την 40χρονη E. D. την πλησίασε. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, διαπληκτίστηκαν για λίγα δευτερόλεπτα και ξαφνικά ο κατηγορούμενος, τράβηξε μαχαίρι και άρχισε να το «καρφώνει με μανία στο σώμα της μητέρας των παιδιών του. Σύμφωνα με τον ίδιο αυτόπτη μάρτυρα ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να φώναζε: «θα σε σκοτώσω, θα σε σκοτώσω».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1bmo8hb9lld)

Γυναικοκτονία Μενίδι: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του με 17 μαχαιριές

Ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροψία-νεκροτομή, διαπίστωσε πως το θύμα έφερε 17 μαχαιριές. Μεταξύ αυτών, υπήρχαν και αμυντικά τραύματα στα χέρια. Όμως ο 50χρονος οικοδόμος, φαίνεται πως είχε έρθει αποφασισμένος. Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 40χρονη και μάλιστα, άφησε καρφωμένο το μαχαίρι στο κορμί της.

Τραγική φιγούρα, η 15χρονη κόρη της E. που βοήθησε στην αναγνώριση της σορού δίνοντας φωτογραφία της μητέρας της στους αστυνομικούς. Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε μεθυσμένος από την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας μπύρας και χρειάστηκαν ώρες έως ότου συνέλθει. Όταν πλέον μπορούσε να επικοινωνήσει, εμφανίστηκε ιδιαίτερα κυνικός για το έγκλημα. «Τον ενοχλούσε που η πρώην σύντροφος του είχε προχωρήσει τη ζωή της. Δεν μπορούσε να το δεχθεί, αφού επί σειρά ετών ο ίδιος έκανε κουμάντο στη ζωή της ίδιας και των παιδιών τους και ήταν κάτι που δεν μπορούσε να το δεχθεί», ανέφερε αξιωματικός που συμμετείχε στην υπόθεση.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1bmwu9f7k4h)

Διαβάστε επίσης → Βίντεο - ντοκουμέντο λίγες στιγμές μετά τη γυναικοκτονία της 40χρονης στο Μενίδι

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.