Ελλαδα

Βίντεο-ντοκουμέντο λίγες στιγμές μετά τη γυναικοκτονία της 40χρονης στο Μενίδι

Στη δημοσιότητα και ηχητικό με τις απειλές που δεχόταν η 40χρονη

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γυναικοκτονία-Μενίδι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά τη δολοφονία - Στη δημοσιότητα και ηχητικό με τις απειλές που δεχόταν η 40χρονη

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται βίντεο ντοκουμέντο το οποίο δείχνει εικόνες λίγα λεπτά μετά τη μετά τη γυναικοκτονία της 40χρονης στο Μενίδι. Η γυναίκα κείτεται στο έδαφος μετά το μαχαίρωμα στην κοιλιακή χώρα.

Τη γυναίκα εντόπισαν γύρω στις 6 το πρωί στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, η 40χρονη είχε κάνει στο παρελθόν καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία κατά του εν διαστάσει συζύγου της.

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ηχητικό ντοκουμέντο από τις απειλές του 50χρονου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, κύκλωμα της διπλανής πολυκατοικίας κατέγραψε ηχητικά τον καυγά που είχε η 40χρονη με τον εν διαστάσει σύζυγό της τον προηγούμενη μήνα.

«Τελείωσε, φύγε. Μου έχεις καταστρέψει τη ζωή. Τελειώσαν όλα. Σταμάτα, να φύγεις. Το κατάλαβες; Τελείωσε. Φύγε τώρα!» του λέει μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος στη συνέχεια ακούγεται να την βρίζει και την απειλεί πως θα την σκοτώσει.

Συνελήφθη ο δράστης για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα στην περιοχή της Φυλής ο 50χρονος ο οποίος φέρεται να σκότωσε την επί χρόνια σύζυγο του, νωρίτερα σήμερα το πρωί στην οδό Πάρνηθος στο Μενίδι.

Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί αναζητούσαν τον 50χρονο, τα ίχνη του οποίου όμως είχαν χαθεί. Ήταν ο άνθρωπος που υπέδειξε από την πρώτη στιγμή η κόρη του ως τον δράστη της δολοφονίας της μητέρας της.

Η 40χρονη Danaj σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών έχει μαχαιρωθεί τουλάχιστον 10 φορές σε διάφορα σημεία του σώματος της, μεταξύ των οποίων και κάποια αμυντικά τραύματα στα χέρια.

Ο συλληφθείς, ο οποίος εντοπίστηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, αναμένεται να οδηγηθεί στα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής και πιθανότατα αύριο το πρωί, θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Αθηνών.