Ελλαδα

Συνελήφθη ο σύζυγος της 40χρονης για τη δολοφονία της στο Μενίδι

Η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά την επίθεση που της εξαπέλυσε ο 50χρονος με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI

Μενίδι: Συνελήφθη ο σύζυγος της 40χρονης για τη δολοφονία της

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα στην περιοχή της Φυλής ο 50χρονος ο οποίος φέρεται να σκότωσε την επί χρόνια σύζυγό του, νωρίτερα σήμερα το πρωί στην οδό Πάρνηθος στο Μενίδι.

Αύριο το πρωί, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο 50χρονος Eduart Denaj, ο άνθρωπος που φέρεται να σκότωσε την 40χρονη πρώην σύντροφο του, Danaj, στην οδό Πάρνηθος στο Μενίδι.

Ο φερόμενος ως δράστης είχε μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών από την πρώτη στιγμή, πλην όμως τα ίχνη του είχαν χαθεί και αμέσως οι έμπειροι αστυνομικοί κατάλαβαν πως πιθανόν αυτός να είναι ο δράστης της επίθεσης. Τελικά, λίγο μετά τις τρεις και μισή το μεσημέρι, ο αναζητούμενος εντοπίστηκε σε ένα οικόπεδο με υπό ανέγερση οικία στην περιοχή της Φυλής, μόλις 10 λεπτά μακριά από το αστυνομικό τμήμα περιοχής.

Ο 50χρονος βρίσκεται ήδη στα γραφεία της Ασφάλειας, όπου και αναμένεται να δώσει κατάθεση στις αρχές. Εάν βέβαια ο ίδιος θελήσει να μιλήσει. Αφού περάσει από την αρμόδια υπηρεσία για αποτυπώματα, ο κατηγορούμενος, πιθανότατα αύριο, Παρασκευή, το πρωί να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Υπενθυμίζεται πως η 40χρονη βρέθηκε σήμερα το ξημερώματα μαχαιρωμένη τουλάχιστον 10 φορές, στο πεζοδρόμιο της οδού Πάρνηθος. Είχε ξυπνήσει στις πέντε το πρωί για να πάει στην εργασία της, σε έναν φούρνο που βρισκόταν περίπου 400 μέτρα μακριά από το νέο διαμέρισμα στο οποίο είχε μετακομίσει πριν από περίπου δύο μήνες. Πρόκειται για την περίοδο που η ίδια προσπαθούσε να αποβάλει από τη ζωή της τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο μάλιστα είχε καταγγείλει συνολικά τρεις φορές τα τελευταία 11 χρόνια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.