Ελλαδα

Έρευνες σε σπίτια συγγενικών και φιλικών προσώπων του 50χρονου που αναζητείται για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι

Τραγική φιγούρα η 15χρόνη κόρη της οικογένειας

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
περιπολικο, ανδρας, ασθενοφορο, κτηρια
Ασθενοφόρο παραλαμβάνει τη σορό της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο Μενίδι © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Έρευνες για τον 50χρονο βασικό ύποπτο - Τραγική φιγούρα η 15χρόνη κόρη της οικογένειας

Άκαρπες παραμένουν έως τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 50χρονου άνδρα που μαχαίρωσε και εγκατέλειψε νεκρή την 40χρονη πρώην σύντροφο του στο Μενίδι. Η γυναικοκτονία διαπράχθηκε μετά τις πέντε σήμερα τα ξημερώματα της Πέμπτης (16.5) Οι αστυνομικοί έχουν κάνει έρευνες σε σπίτια φιλικών και συγγενικών του προσώπων, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν εντοπίσει τα ίχνη του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1b0yv6sb8ux)

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ο 50χρονος είχε συλληφθεί 2 φόρες για ενδοοικογενειακή βία

Ο κατά συρροή κακοποιητής, θα δικαζόταν αύριο στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων μετά την τελευταία - τρίτη κατά σειρά - έγκληση σε βάρος του από την 40χρονη Danaj. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει δύο παιδιά, ένα κορίτσι 15 ετών και ένα αγόρι 16 ετών. Ωστόσο, η οικογενειακή γαλήνη στο σπίτι είχε χαθεί εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς ο 50χρονος, όπως προκύπτει από τα αρχεία της αστυνομίας, έκανε τη ζωή της συντρόφου του «κόλαση». Συγκεκριμένα, ο αναζητούμενος 50χρονος είχε συλληφθεί στις 3 Απριλίου 2013 και στις 18 Σεπτεμβρίου 2022, έπειτα από εγκλήσεις για ενδοοικογενειακή βία και είχε οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών. Και στις δύο περιπτώσεις, ο κατηγορούμενος, αφέθηκε ελεύθερος.

Τελευταία φορά που θύμα και θύτης βρέθηκαν σε αστυνομικό τμήμα ήταν στις 7 Μαΐου 2024, όταν ο 50χρονος καταγγέλθηκε από τη γυναίκα πως την ξυλοκόπησε βάναυσα μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου η Danaj βρέθηκε νεκρή. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση του Ν.3500/06 «Περί Ενδοοικογενειακής Βίας» σε συνδυασμό με τα άρθρα 308 Π.Κ. «Απλή Σωματική Βλάβη» και 333 Π.Κ. «Απειλή» και άρθρου 361 Π.Κ. «Εξύβριση» και ο κατηγορούμενος, οδηγήθηκε για μια ακόμη φορά στις εισαγγελικές αρχές. Πλην όμως, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία κανονικά ήταν να γίνει αύριο, Παρασκευή, 17 Μαΐου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1azldygbp89)

Η 6η γυναικοκτονία από την αρχή του 2024 προκαλεί αγανάκτηση, καθώς με απίστευτη ευκολία, ένας άνθρωπος τραβάει μαχαίρι και σκοτώνει εν ψυχρώ τη γυναίκα με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά και ήταν επί χρόνια σύντροφοι στη ζωή. Η 40χρονη Danaj είχε καταθέσει το 2018 ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του 50χρονου, ωστόσο, στη συνέχεια δέχθηκε ο 50χρονος να επιστρέψει στο σπίτι τους. 

Τραγική φιγούρα η 15χρόνη κόρη της οικογένειας, η οποία ήταν ο άνθρωπος που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τη νεκρή μητέρα της και συνέβαλε επί της ουσίας στην αναγνώριση της.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.