Ελλαδα

Αναζητείται ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Μενίδι - Τον είχε καταγγείλει το Μ. Σάββατο

Καρφωμένο στην κοιλιά της το μαχαίρι

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σημείο όπου βρίσκεται νεκρή η γυναίκα σε πεζοδρόμιο στο Μενίδι
Νεκρή γυναίκα στο Μενίδι: Το υλικό που συγκεντρώνουν οι αρχές © Ant1

Γυναικοκτονία 40χρονης στο Μενίδι: Τα στοιχεία δείχνουν δολοφονία - Αναζητείται ο εν διαστάσει σύζυγός της

Μπροστά στην 6η γυναικοκτονία για το 2024 βρίσκονται οι αρχές, που ερευνούν τη δολοφονία 40χρονης νωρίς σήμερα (16.5) το πρωί στο Μενίδι. Ως δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας, αναζητείται ο εν διαστάσει σύζυγος της, 50 ετών, τα ίχνη του οποίου έχουν εξαφανιστεί, με τους αστυνομικούς να τον αναζητούν σε σπίτια συγγενικών και φιλικών του προσώπων.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1asyghqnodl)

Δολοφονία 40χρονης στο Μενίδι: Αναζητείται ο εν διαστάσει σύζυγός της

Η ιστορία της 40χρονης έχει αρκετά κοινά στοιχεία με αυτά της Κυριακής Γρίβα, αλλά και αρκετών άλλων γυναικών που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα προσήλθε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, 4 Μαΐου, στο αστυνομικό τμήμα του Περιστερίου όπου κατήγγειλε πως το πρωινό της ίδιας ημέρας έπεσε για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, θύμα κακοποίησης από τον σύζυγό της. Υποστήριξε πως βρίσκονται σε διάσταση, ωστόσο όπως ανέφερε, δεν θεωρούσε πως κινδυνεύει η ζωή της. Για αυτόν τον λόγο άλλωστε δεν μεταφέρθηκε σε «ασφαλές σπίτι». Φαίνεται πως αυτή η καταγγελία εξόργισε τον 50χρονο άνδρα. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση θεωρούν πως η γυναίκα πρέπει να δεχόταν απειλές και για αυτόν τον λόγο, έχουν στείλει το κινητό της τηλέφωνο στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω ανάλυση.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1astvexv99d)

Καρφωμένο στην κοιλιά της το μαχαίρι

Η νέα δολοφονία γυναίκας από τον σύζυγό της έχει προβληματίσει, μια και η 40χρονη είχε ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία –τον είχε καταγγείλει–, ωστόσο, 1,5 εβδομάδα αργότερα, εντοπίστηκε νεκρή. Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης βρέθηκε καρφωμένο στο μέρος της κοιλιάς της και μεταφέρεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για διερεύνηση αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού. Οι αστυνομικοί στρέφονται στον εν διαστάσει σύζυγο της γυναίκας ως δράστη της υπόθεσης λόγω μιας μαρτυρίας και οπτικού υλικού που έχουν συγκεντρώσει. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.