Ελλαδα

Τρία χρόνια από τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς - Τελέστηκε μνημόσυνο στην Αλόννησο

Το οργάνωσε η μητέρα της από τις Φιλιππίνες

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Καρολάιν Κράουτς
Καρολάιν Κράουτς: Τρία χρόνια από τη δολοφονία - Τελέστηκε μνημόσυνο

Καρολάιν Κράουτς: Τρία χρόνια από τη δολοφονία - Τελέστηκε μνημόσυνο στην Αλόννησο με πλήθος κόσμου

Τρία χρόνια πέρασαν από τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά και η οικογένειά της - η οποία διαμένει πλέον μόνιμα στις Φιλιππίνες, τέλεσε το μνημόσυνό της στην Αλόννησο. 

Η 20χρονη Καρολάιν Κράουτς κρατά την λίγων μηνών κόρη της Λυδία στην αγκαλιά της
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η Λυδία πήρε το επώνυμο της δολοφονημένης μητέρας της

Καρολάιν Κράουτς: Τρία χρόνια από τη δολοφονία - Τελέστηκε μνημόσυνο

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο της Παλιάς χώρας της Αλοννήσου το περασμένο Σάββατο (11.5). Παρόντες ήταν κάτοικοι του νησιού, συμμαθητές και φίλοι τής Καρολάιν. Παρούσα στο μνημόσυνο ήταν η γειτόνισσα και φίλη της Καρολάιν, Λίλα, καθώς και η θεία της Καρολάιν που ταξίδεψαν από την Αθήνα για να τιμήσουν τη μνήμη της.

«Η μητέρα της φροντίζει να διατηρεί το μνήμα της σαν να είναι η ίδια εκεί. Είναι γεμάτο λουλούδια, είναι φωτισμένο και όλο το νησί από ότι έμαθα αγαπάει πολύ την οικογένεια και φροντίζει και την Καρολάιν. Μετά από τρία χρόνια επισκέφθηκα και εγώ το μνήμα της Καρολάιν. Πραγματικά, ένιωσα σαν να είχε γίνει χθες. Ήταν γεμάτο φρέσκα λουλούδια. Ο κόσμος ακόμα πηγαίνει και επισκέπτεται το μνήμα της Καρολάιν. Το καντηλάκι της ήταν αναμμένο», δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», φίλη της Καρολάιν, η οποία διατηρεί επαφές με τη μητέρα της δολοφονημένης μητέρας. 

«Η Λυδία μεγαλώνει σε ένα περιβάλλον με πολύ αγάπη και φροντίδα. Είναι ένα χαρούμενο και ευτυχισμένο παιδάκι που γελάει συνέχεια σαν τη μανούλα του. Είναι ίδια. Εγώ αυτό που θα ήθελα να πω είναι εχθές ήταν η γιορτή της μητέρας και άλλη μία μανούλα δεν χαίρεται το παιδάκι της. Πρέπει οι αρμόδιοι να σκέφτονται τις οικογένειες των θυμάτων και όχι τον σωφρονισμό των δολοφόνων. Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια και ίσως έτσι μειωθεί όλο αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια», κατέληξε η φίλη της Καρολάιν. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d18glcgmxwuh)

Η κόρη της Καρολάιν Κράουτς έλαβε και επίσημα το επώνυμο της δολοφονημένης μητέρας της 

Η μικρή Λυδία, η κόρη της Κάρολαιν Κράουτς που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, έχει πλέον το επίθετο της μητέρας της, αφού η οικογένεια της δολοφονημένης γυναίκας επιθυμεί το κορίτσι να μην έχει τίποτα που να τη συνδέει με τον πατέρα της, μετά το άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε τον Μάιο του 2021. 

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, μετά τη δικαστική απόφαση που προηγήθηκε και τη γραφειοκρατική διαδικασία από τις Διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν άλλαξε το επίθετό της και έλαβε το πατρικό της μητέρας της. Ο Δήμος Αγ. Παρασκευής ενέκρινε την αλλαγή του επιθέτου και πλέον η ανήλικη, που ζει με τη γιαγιά της και την οικογένειά της στις Φιλιππίνες, ονομάζεται Λυδία Κράουτς. Τις διαδικασίες κίνησε ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Χαρμάνης από τον Βόλο.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.