Ελλαδα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δικάζεται ξανά για εκδικητική πορνογραφία

Εξετάζεται η δεύτερη καταγγελία σε βάρος του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στάθης Παναγιωτόπουλος
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δικάζεται ξανά για εκδικητική πορνογραφία © NDP PHOTO

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δικάζεται ξανά για εκδικητική πορνογραφία - Εξετάζεται η δεύτερη καταγγελία σε βάρος του

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έφτασε σήμερα (13.5) στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όπου εκδικάζεται η δεύτερη καταγγελία σε βάρος του παρουσιαστή για εκδικητική πορνογραφία. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει καταδικαστεί για την πρώτη καταγγελία. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d18fllrvusxd)

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δικάζεται ξανά για εκδικητική πορνογραφία

Ο παρουσιαστής κατηγορείται ότι ανέβαζε στο διαδίκτυο διάφορα βίντεο με προσωπικές στιγμές, κατ’ εξακολούθηση και με σκοπό να βλάψει την καταγγέλλουσα.

«Δεν έχει μετανιώσει», λέει το πρώτο θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Η γυναίκα που αποκάλυψε την παράνομη δραστηριότητα του Στάθη Παναγιωτόπουλου είχε δηλώσει ότι την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάθε φορά που έρχονται στο νου της οι μνήμες από όσα βίωσε, μετά τη διαρροή του revenge porn. 

«Προσπαθώ να ξεχάσω, κάνω μεγάλη προσπάθεια. Εγώ τα ξεκίνησα όλα, βρήκα όλα τα στοιχεία μόνη μου. Εκείνη την περίοδο, το πιο σημαντικό για εμένα ήταν να σβηστούν τα βίντεο και έπειτα να τιμωρηθεί» έχει πει η καταγγέλλουσα, εξηγώντας: «Μου είχε πει ακόμα και να παντρευτούμε και τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι αυτός ο άνθρωπος απλά με κοροϊδεύει και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Το μόνο που ήθελα από αυτόν ήταν να μπει στη διαδικασία να σβήσει όλα τα βίντεο. Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό να διατηρήσω την ανωνυμία μου. Είναι σημαντικό ότι μπορώ να κυκλοφορώ στο δρόμο και να μην γνωρίζουν τι έχει συμβεί και ότι είμαι η κοπέλα από αυτή την υπόθεση. Δεν μπορώ να είμαι πόσες ώρες στην ίδια αίθουσα μαζί του. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το κίνητρο. Το έκανε τελείως συνειδητά, το είχε προσχεδιασμένο να το κάνει σε εμένα. Ήταν κάτι που το είχε ξεκινήσει περίπου τέσσερα χρόνια πριν». 

Η καταγγέλλουσα προτρέπει τις γυναίκες που έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο, να μην διστάσουν να μιλήσουν. «Δεν φταίμε εμείς, ίσως εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους. Δυστυχώς, είναι κάτι που από εδώ και πέρα θα το βλέπουμε συνέχεια, με την εξέλιξη του Ίντερνετ. Ίσως η πιο σκοτεινή περίοδος της ζωής μου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Νόμιζα πως θα τρελαινόμουν. Ήταν πολύ επώδυνο και να το συνειδητοποιήσω και να μπω στη διαδικασία να κινηθώ νομικά. Δεν ήταν εύκολο να μπω σε αυτά τα sites και να ψάχνω ώρες, τρεις μήνες μου πήρε. Νόμιζα ότι θα χάσω το μυαλό μου. Μου είχε πει ότι ήταν ψυχικά άρρωστος, του προκαλούσε ικανοποίηση και του έβγαινε έμφυτα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.