Ελλαδα

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στον Βύρωνα - Ο 32χρονος προσπαθούσε να σβήσει τα ίχνη του

Οι αρχές έχουν καταλήξει ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σημείο της δολοφονίας του 32χρονου στον Βύρωνα και το όχημα στο οποίο δέχθηκε τους πυροβολισμούς
Δολοφονία 32χρονου στον Βύρωνα: Προσπαθούσε να σβήσει τα ίχνη του © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI

Δολοφονία 32χρονου στον Βύρωνα: Προσπαθούσε να σβήσει τα ίχνη του - Νέα στοιχεία για το έγκλημα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία του 32χρονου στον Βύρωνα το βράδυ της Πέμπτης (9.5). Ο 32χρονος ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του όταν δέχθηκε πυροβολισμούς, μπροστά στα μάτια της συντρόφου του και του παιδιού τους. 

Δολοφονία 32χρονου στον Βύρωνα: Προσπαθούσε να σβήσει τα ίχνη του

Πληροφορίες του Mega αναφέρουν ότι ο άνδρας ζούσε εδώ και αρκετό καιρό μόνιμα στο Ντουμπάι, προσπαθώντας να σβήσει τα ίχνη του από την Ελλάδα, ενώ στην Αθήνα βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες. Οι αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Σύμφωνα με άλλα στοιχεία, ο άνδρας ήταν γνωστός στις αλβανικές αρχές καθώς ήταν μέλος μεγάλης εγκληματικής ομάδας και στο παρελθόν είχε συλληφθεί και για κλοπή. Τον τελευταίο καιρό ο 32χρονος φαίνεται να φοβόταν ιδιαιτέρως για τη ζωή του και έτσι είχε αποφασίσει να μετακομίσει στο Ντουμπάι για να σβήσει τα ίχνη του, ενώ στην Αθήνα είχε έρθει για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο 32χρονος ζούσε διπλή προσωπική ζωή καθώς η οικογένειά του με τα δύο τους παιδιά ζούσε στην Αλβανία ενώ στην Ελλάδα είχε σχέση με τη γυναίκα που ήταν παρούσα στη δολοφονία του με την οποία είχαν αποκτήσει και ένα παιδί. Οι δράστες της δολοφονίας του γνώριζαν για τις δύο οικογένειές του 32χρονου, παρακολουθούσαν τη σύντροφό του στην Ελλάδα και δεν άργησαν να εντοπίσουν και τον ίδιο. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d188fjb521n5)

Πώς έγινε η δολοφονία του 32χρονου στον Βύρωνα

Με δύο σφαίρες δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον 32χρονο άνδρα οι δράστες στην πλατεία Λαζάρου στον Βύρωνα. Ο συνεπιβάτης της μηχανής σταμάτησε δίπλα στο παράθυρο του οδηγού και με το εννιάρι πιστόλι του πυροβόλησε από κοντινή απόσταση το θύμα και στη συνέχεια η μοτοσικλέτα με τους δύο επιβάτες εξαφανίστηκε προς την οδό Τσαλδάρη.

Η μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του αλλά και πολλών κατοίκων της περιοχής. Φαίνεται πως επρόκειτο για ένα συμβόλαιο θανάτου. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα το θύμα φέρει μια βολίδα στο κεφάλι και μια βολίδα στον κορμό, με την πρώτη να φαίνεται πως είναι και η θανατηφόρα.

Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει βίντεο με τους δολοφόνους. Πρόκειται για δύο άτομα μεσαίου αναστήματος, που φορούσαν κράνη. Είναι πιθανόν, εκτιμούν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, πως οι δολοφόνοι να έχουν διαφύγει ήδη από τη χώρα μας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.