Ελλαδα

Αλλάζει την κατάθεσή του ο πατέρας του νεκρού βρέφους στη Βραυρώνα

Υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τι περιείχε η σακούλα που πέταξε στα σκουπίδια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πατέρας του νεκρού βρέφους στη Βραυρώνα
Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Αλλάζει την κατάθεσή του ο πατέρας

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Αλλάζει την κατέθεσή του ο πατέρας - Υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τι περιείχε η σακούλα που πέταξε στα σκουπίδια

Αλλάζει την κατάθεσή του ο πατέρας του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε χωματερή στην περιοχή της Βραυρώνας. Οι γονείς του βρέφους είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού. Αύριο Τρίτη (14.5) ο πατέρας του βρέφους αναμένεται να απολογηθεί, ενώ η 24χρονη μητέρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενη. 

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Αλλάζει την κατάθεσή του ο πατέρας

Ο πατέρας του βρέφους, που φέρεται να έχει υποστηρίξει στους αστυνομικούς ότι το βρέφος γεννήθηκε νεκρό, αλλάζει την κατάθεσή του. Ο δικηγόρος του ανέφερε πως ο ίδιος δεν γνώριζε ότι το παιδί ήταν νεκρό και δεν γνώριζε τι περιείχε η σακούλα που τού έδωσε η γυναίκα του για να πετάξει στα σκουπίδια.

Την Παρασκευή (10.5) οι αρχές αναζήτησαν τη σακούλα στον κάδο σκουπιδιών, απέναντι από το ξενοδοχείο που διέμενε το ζευγάρι, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Το απορριμματοφόρο είχε ήδη περάσει και στη συνέχεια έψαχναν στη χωματερή προκειμένου να εντοπίσουν τη σορό του βρέφους. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1886v0dcbw1)

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης για το νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα

Η πρώτη ιατροδικαστική εκτίμηση αναφέρει ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το βρέφος να γεννήθηκε ζωντανό. Οι αρχές αναμένουν το επίσημο της ιατροδικαστικής εξέτασης. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d189c7olpvg9)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.