Ελλαδα

«Η μεγαλύτερη τιμή, το να είμαι μητέρα σου» - Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της Ασπασίας για τη Γιορτή της Μητέρας

Έχουν περάσει 11 χρόνια από την ημέρα που η νεαρή Ασπασία δέχθηκε πυροβολισμό από τον πατέρα της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Γιορτή της Μητέρας: Η συγκινητική ανάρτηση τής μητέρας της Ασπασίας - Η Σπυριδούλα Φατούρου για την κόρη της

Η Σπυριδούλα Φατούρου δεν έχει φύγει από το πλευρό της κόρης της, της Ασπασίας. Έχουν περάσει 11 χρόνια από την ημέρα που ο πρώην σύζυγός της πυροβόλησε την κόρη τους για να την εκδικηθεί για τον χωρισμό τους. Σήμερα, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, η κ. Φατούρου συγκινεί με την ανάρτησή της για την Ασπασία. 

Γιορτή της Μητέρας: Η συγκινητική ανάρτηση τής μητέρας της Ασπασίας 

«Μπορεί να μην ακούσω πάλι από το στόμα σου τη λέξη Μαμά... Μπορεί να μην σε δω, να αστράφτεις από χαρά μέσα στο νυφικό σου..... Μπορεί να μην κρατήσω στην αγκαλιά μου, το παιδί σου... Μπορεί να μην κλάψεις στον ώμο μου, γιατί τσακωθηκες με τον άντρα σου... Μπορεί να μην με πάρεις τηλέφωνο να μου ζητήσεις να έρθω να σε βοηθήσω στις δουλειές του σπιτιού σου.... Μπορεί όλα αυτά, να τα έκλεισα σε ένα κουτί και να το έκρυψα βαθιά μέσα μου σκοτώνοντας εκείνο το κομμάτι του εαυτού μου, μην τυχόν ξυπνήσει ποτέ και ουρλιάξει...», γράφει η Σπυριδούλα Φατούρου στο Facebook, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία κρατά το χέρι της κόρης της, Ασπασίας. 

«Ένα είναι το σίγουρο, ότι με έκανες μάνα... Τη δική σου μάνα!!!!!! Τη μάνα του πιο ξεχωριστού κ δυνατού ανθρώπου που έχω γνωρίσει... Είναι η μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσα να έχω ή ίσως και να άξιζα... Το να είμαι η μητέρα σου! Σε ευχαριστώ μονάκριβη μου!», προσθέτει η κ. Φατούρου.