Ελλαδα

Βραυρώνα: Ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία στους γονείς του βρέφους

Ο πατέρας υποστηρίζει ότι το μωρό γεννήθηκε νεκρό

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πατέρας του βρέφους μεταφέρει σε πλαστική σακούλα το βρέφος και το πετά στον κάδο απορριμμάτων
Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Ποινική δίωξη στους γονείς

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Ποινική δίωξη στους γονείς για ανθρωποκτονία - Ο πατέρας υποστηρίζει ότι το μωρό γεννήθηκε νεκρό

Ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία ασκήθηκε στους γονείς του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε χώρο μεταφόρτωσης σκουπιδιών στη Βραυρώνα. Ο πατέρας, ο οποίος ομολόγησε ότι πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια, παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή. 

Ο πατέρας του νεογνού, αν και έχει ομολογήσει ότι το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων, φέρεται να έχει υποστηρίξει στους αστυνομικούς ότι το βρέφος γεννήθηκε νεκρό. Από το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης θα εξαρτηθεί η πορεία της ανάκρισης και το εάν το κατηγορητήριο θα παραμείνει το ίδιο για τους γονείς.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d16r8gr8ig29)

Βραυρώνα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο πατέρας πετάει το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 24χρονος πατέρας πετάει στα σκουπίδια το νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα, βρήκε σήμερα (11.5) το φως της δημοσιότητας.

Όπως θα δείτε στα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, ο άνδρας κατευθύνεται προς τον κάδο απορριμμάτων κρατώντας στο χέρι του το – τυλιγμένο σε άσπρη σακούλα μωρό και να το πετά. Ο 24χρονος άνδρας, με καταγωγή από ο Νεπάλ όπως και η 30χρονη μητέρα, έχουν συλληφθεί. Ο πατέρας παραμένει υπό κράτηση, ενώ η μητέρα νοσηλεύεται φρουρημένη καθώς μετά τη γέννα είχε ακατάσχετη αιμορραγία. Το ζευγάρι, εργάζεται στην Ελλάδα και ειδικότερα σε ένα ξενοδοχείο όπου και γέννησε η γυναίκα την περασμένη Πέμπτη (9/5).

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d16nmponhiop)

Ομολόγησε ο πατέρας ότι πέταξε το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Αστυνομία σε έρευνα που έκανε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου διαπίστωσε ό,τι υπήρχαν παντού αίματα στον χώρο. Ο πατέρας του βρέφους, παρότι αρχικά αρνούνταν τα πάντα, ομολόγησε τελικά ό,τι εκείνος πέταξε το έμβρυο στα σκουπίδια, υποστηρίζοντας ότι γεννήθηκε νεκρό. Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα ηλικίας 30 ετών, ήταν εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο και έμεναν μέσα σε αυτό. Όλοι μιλούν ό,τι ήταν άνθρωποι ήπιων τόνων.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d16r5o6hjynl)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.