Ελλαδα

Συνελήφθη ο αρχαιοφύλακας της Νισύρου - Αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τον 62χρονο από την Εισαγγελία Κω

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίσυρος: Συνελήφθη ο αρχαιοφύλακας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων - Του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος
Συνελήφθη στο Ηράκλειο της Κρήτης ο αρχαιοφύλακας της Νισύρου © Konstantinos Tsakalidis/SOOC

Νίσυρος: Συνελήφθη ο αρχαιοφύλακας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων - Του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Συνελήφθη σήμερα Σάββατο το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ο αρχαιοφύλακας της Νισύρου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Κω.

Η σύλληψή του σχετίζεται με τα αδικήματα του βιασμού, της αποπλάνησης παιδιών, της πορνογραφίας ανηλίκων, της προσβολής γενετησίας αξιοπρέπειας και της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται, ότι η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα έπειτα από καταγγελία πατέρα 12χρονου αγοριού στις 15 Απριλίου, ο οποίος κινδυνεύει να απελαθεί, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες καταγγελίες γονέων για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση ανήλικων 10-15 ετών, οι οποίες μέχρι στιγμής ανέρχονται σε 12, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.