Ελλαδα

«Θεώρησαν ότι ήταν μέρος της παράστασης»: Ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον θάνατο του Μανώλη Γεωργιάδη στη σκηνή

«Άρχισε ο κόσμος να γελάει», περιγράφει ο πρόεδρος του ΣΕΗ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μανώλης Γεωργιάδης: Ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον θάνατο τού ηθοποιού πάνω στη σκηνή του θεάτρου

Ο Μανώλης Γεωργιάδης πέθανε στη σκηνή κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης στην οποία συμμετείχε. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για όσα συνέβησαν και περιέγραψε ότι το θεατρικό κοινό θεώρησε στην αρχή ότι η κατάρρευσή του ήταν μέρος του σεναρίου

Ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον θάνατο του Μανώλη Γεωργιάδη

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας, παρακολουθούσε στη διπλανή αίθουσα άλλη παράσταση. Σε δηλώσεις του στην Espresso περιέγραψε όλα όσα έγιναν: «Ήμασταν στην πάνω αίθουσα του θεάτρου όταν ξαφνικά ακούσαμε ουρλιαχτά. Πιστεύαμε πως ήταν μέρος της παράστασης και μάλιστα σχολιάσαμε ότι δεν έχει καθόλου ηχομόνωση το θέατρο για να ακουστεί τόσο έντονα όλο αυτό. Λίγα λεπτά μετά βλέπουμε το ασθενοφόρο και μια αναταραχή στον χώρο. Δυστυχώς, πέθανε πάνω στη σκηνή ο συνάδελφός μας. Παγώσαμε όλοι», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και συνέχισε: «Μπροστά στο σκηνικό του θανάτου του συναδέλφου μας βρισκόταν η συνάδελφος Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, η οποία, όπως μας είπε έντρομη αργότερα, όταν ο αδικοχαμένος Μανώλης Γεωργιάδης σωριάστηκε κάτω, όλοι θεώρησαν ότι ήταν μέρος της παράστασης. Άρχισε, μάλιστα, ο κόσμος να γελάει. Μόλις συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί, πάγωσε όλο το κοινό».

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Μανώλη Γεωργιάδη που «έσβησε» στη σκηνή του θεάτρου

Ο θάνατος του Μανώλη Γεωργιάδη έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στο Facebook. «Χθες το βράδυ η αληθινή ζωή έδειξε το σκληρό της πρόσωπο πάνω στη σκηνή του θεάτρου.Ο ερασιτέχνης ηθοποιός Μανώλης Γεωργιάδης που συμμετείχε στην παράσταση του εκλεκτού μας συναδέλφου Αντώνη Καλοιμοιράκη στο θέατρο ΝΟΥΣ άφησε την τελευταία του πνοή επί σκηνής καθώς έπαιζε. Το συγκλονιστικό αυτό γεγονός στο οποίο τυχαία βρεθήκαμε μάρτυρες αφού παρακολουθούσαμε στη διπλανή αίθουσα άλλη παράσταση, φέρνει στο φως τη σκληρή πραγματικότητα του θεάτρου.. Καλό ταξίδι στον εργάτη αυτόν του θεάτρου από όλους μας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας σε ανάρτησή του.