Ελλαδα

Κλειστό το πορθμείο Ρίου – Αντιρρίου λόγω ισχυρών ανέμων

Για ποια οχήματα απαγορεύεται η διέλευση από τη γέφυρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το πορθμείο του Ρίου - Αντιρρίου μέσα από καράβι
Κακοκαιρία Εμίλ: Κλειστό το πορθμείο Ρίου - Αντιρρίου (φωτογραφία αρχείου) © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Κακοκαιρία Εμίλ: Κλειστό το πορθμείο Ρίου - Αντιρρίου - Για ποια οχήματα απαγορεύεται η διέλευση

Ισχυροί άνεμοι πνέουν από νωρίς σήμερα το πρωί στην περιοχή του Ρίου, με αποτέλεσμα να έχουν διακοπεί τα δρομολόγια των πλοίων στην πορθμειακή γραμμή Ρίου - Αντιρρίου.

Επίσης, λόγω των ισχυρών ανέμων, έχει απαγορευθεί η διέλευση από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, «Χαρίλαος Τρικούπης», των φορτηγών χωρίς φορτίο και των δικύκλων.

Κακοκαιρία Εμίλ: Ο Γ. Τσατραφύλλιας εφιστά την προσοχή για αιφνίδιες πλημμύρες σε αυτές τις 9 περιοχές

«Καμπανάκι» για τις περιοχές που αναμένεται να πλήξει η κακοκαιρία Εμίλ τις επόμενες ώρες χτυπά ο μετεωρολόγος του Alpha, Γιώργος Τσατραφύλλιας, προειδοποιώντας για αιφνίδιες πλημμύρες. 

Γυναίκα με ομπρέλα σε στάση λεωφορείου ενώ βρέχει
Κακοκαιρία Εμίλ: Φέρνει ισχυρό μέτωπο καταιγίδων © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Όπως σημειώνει ο μετεωρολόγος, από τις 19:00 σήμερα το απόγευμα οι κάτοικοι των εξής περιοχών θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή: Επτάνησα, Θεσπρωτία, Ηλεία, Αχαΐα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Μακεδονία (Πιερία, Ημαθία, Πέλλα και δυτικότερα), Ευρυτάνια, Αιτωλοακαρνανία.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια

Καλημέρα!
Ισχυρές καταιγίδες φέρνει η κακοκαιρία "EMIL" το επόμενο 48ωρο.Συγκεκριμένα μεγάλη προσοχή πρέπει να επιδείξουν οι εξής περιοχές για αιφνίδιες πλημμύρες:
  • Σήμερα από τις 19:00 μέχρι το πρωί της Παρασκευής 1-3-2024: Επτάνησα, Θεσπρωτία, Ηλεία, Αχαΐα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Μακεδονία (Πιερία, Ημαθία, Πέλλα και δυτικότερα), Ευρυτάνια, Αιτωλοακαρνανία.
  • Παρασκευή μεσημέρι μέχρι Σάββατο πρωί 2-3-2024: Λάρισα, Πιερία, Ημαθία, Πέλλα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κορινθία, Κυκλάδες.
Στην Αττική θα υπάρξει ένα σύντομο πέρασμα ισχυρής νεροποντής μετά το μεσημέρι της Παρασκευής το οποίο λόγω των ιδιαιτεροτήτων της πόλης θέλει προσοχή.
Υ.Γ1 : Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης. Επίσης, θυελλώδεις θα πνέουν οι νοτιάδες στο Ιόνιο την Πέμπτη και την Παρασκευή στο νότιο-ανατολικό Αιγαίο.
ΥΓ2 : Δεδομένου ότι η ονοματοδοσία των κακοκαιριών έχει σκοπό την καλύτερη ενημέρωση του κοινού και όχι τη σύγχυση, πρέπει να επανεξεταστούν τα κριτήρια βάση των οποίων αλλάζουν όνομα οι κακοκαιρίες.

Καλημέρα! Ισχυρές καταιγίδες φέρνει η κακοκαιρία "EMIL" το επόμενο 48ωρο.Συγκεκριμένα μέγάλη προσοχή πρέπει να...

Posted by Γιώργος Τσατραφύλλιας on Wednesday, February 28, 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.