Ελλαδα

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο 42χρονος που μαχαίρωσε στον λαιμό τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη

Νοσηλεύεται φρουρούμενος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.
(φωτογραφία αρχείου) © ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη του 42χρονου που μαχαίρωσε τη σύζυγό του - Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Φρουρούμενος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 42χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε την 39χρονη σύζυγό του, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, στη δυτική πλευρά της πόλης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czco0ifg17rt)

Θεσσαλονίκη - Σύλληψη του 42χρονου που μαχαίρωσε τη σύζυγό του

Ο 42χρονος φέρεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας καθώς κατανάλωσε χάπια και γι' αυτό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Ήδη, όμως, η ανακρίτρια είχε εκδώσει ένταλμα εις βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε εκτέλεση του οποίου συνελήφθη. Μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του θα κληθεί να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Την Παρασκευή (23.2), ο 42χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στη 39χρονη σύζυγό του, τραυματίζοντάς τη στον λαιμόΜε βαθύ τραύμα η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές αναφέρουν ότι ο δράστης μετέφερε τη σύζυγό του νωρίς το πρωί στην εργασία της. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής το ζευγάρι διαπληκτίστηκε και μόλις έφτασαν στην οδό Λέκκα, ο 42χρονος οδηγός έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τη σύζυγό του. Το θύμα κατάφερε και βγήκε από το όχημα καλώντας ταυτόχρονα σε βοήθεια, ενώ ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.