- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά πρώην συνεργάτη του - «Μέχρι σήμερα ακούγαμε τη μία πλευρά»
Τι λέει ο δικηγόρος του
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Μήνυσε πρώην συνεργάτη του - Τι λέει ο δικηγόρος του
Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος βρέθηκε σήμερα (19.2) στην Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά πρώην συνεργάτη του. Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», σύμφωνα με τον Ant1, η μήνυση στρέφεται κατά ενός ανθρώπου που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και ο οποίος έχει προχωρήσει σε καταγγελίες για τυχερά παιχνίδια με τα λεφτά από τις δωρεές.
«Ήρθαμε να αποδείξουμε ότι η δικαιοσύνη θα κάνει όσα είναι να κάνει», αναφέρει ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, Νίκος Αλεξανδρής και προσθέτει: «Μέχρι σήμερα ακούγαμε τη μια πλευρά, όσοι διαδίδουν πράγματα που δεν ισχύουν θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Όσοι έχουν συκοφαντήσει τον Πολυχρονόπουλο θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη. Εκτός από τις φυλακές θα κληθούν να πληρώσουν και χρηματικές ποινές».
«Ο κ. Πολυχρονόπουλος είναι αθώος» διαμήνυσε ο έτερος δικηγόρος του, Αλέξανδρος Κατσιφός, συμπληρώνοντας: «θα κάνουμε και άλλες ενέργειες».
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Θα ζητήσω συγγνώμη εάν αποδειχθεί πως έχω κάνει κάτι»
«Θα ζητήσω συγγνώμη εάν αποδειχτεί ότι έχω κάνει κάτι» δηλώνει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο εισαγγελικής έρευνας για τη διαχείριση των δωρεών της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».
«Όσο μπορούμε αντέχουμε. Ο κόσμος πάντα ήταν δίπλα μου. Τον «Άλλο Άνθρωπο» ο κόσμος τον έφτιαξε, ούτε εγώ ούτε κανένας. Θα λάμψει η αλήθεια παιδιά, μην αγχώνεστε. Πρέπει να μιλήσω, αλλά θα μιλήσω στη Δικαιοσύνη όταν και άμα με καλέσει» είπε στο Mega ο Πολυχρονόπουλος.
«Οι άνθρωποι που έρχονται εδώ, είναι αυτοί που μας στηρίζουν, έχουν βάλει χρήματα, και ξέρουν που ακριβώς έχουν πάει. Τα τρόφιμα τα φέρνει ακόμα ο κόσμος. Θα ζητήσω συγγνώμη εάν αποδειχτεί ότι έχω κάνει κάτι, αν όχι γιατί να το κάνω; Μακάρι να ήξερα ποιος το ξεκίνησε αυτό, κάποιοι άλλοι γνωρίζουν» πρόσθεσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε δυο διαφορετικές επιχειρήσεις
Μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία
Ο Όμιλος Fourlis γιόρτασε 75 χρόνια με μια παράσταση-αφήγηση της διαδρομής του
Συνελήφθησαν 12 άτομα, εκ των οποίων 6 ανήλικοι
Λόγω της διεξαγωγής του «Athens Santa Run 2025»
Το ερώτημα, τελικά, δεν είναι μόνο τι θα δείξει η διερεύνηση
Μέτρα κατά της δημογραφικής συρρίκνωσης λαμβάνει η δημοτική αρχή
Για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών κατά τη νυχτερινή διασκέδαση - Ποιες γραμμές λεωφορείων εντάσσονται στο μέτρο
Συννεφιασμένο σκηνικό σε όλη τη χώρα - Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες
Εκπαιδευτικές δράσεις για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στις 24 Δεκεμβρίου
Τι δείχνουν οι τάσεις για τον καιρό των γιορτών
Με κάρτες Mastercard, κινητό τηλέφωνο ή φορητή συσκευή
Αφορά τη μη προσκόμιση του βίντεο από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης
Απομακρύνονται τα ...«Πασχούγεννα»
Η πρέσβειρα των ΗΠΑ παρακολούθησε το παιχνίδι με τη Χάποελ από τις θέσεις δίπλα στο παρκέ
Ο καθηγητής Γλωσσολογίας θέτει το ερώτημα: «Μπορούμε να βλέπουμε μέσα από τις λέξεις;»
Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του και που θα μεταφερθούν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.