Ελλαδα

Νεκρός 43χρονος σε τροχαίο στο Ηράκλειο - Λίγα μέτρα από το σπίτι του το δυστύχημα

Τέταρτο θύμα της ασφάλτου στην Κρήτη σε λιγότερο από μια εβδομάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρήτη: Νεκρός 43χρονος σε τροχαίο - Λίγα μέτρα από το σπίτι του το δυστύχημα - Το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.
Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Κρήτη © Facebook/Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

Κρήτη: Νεκρός 43χρονος σε τροχαίο - Λίγα μέτρα από το σπίτι του το δυστύχημα - Το όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, στην περιοχή Ζαρός του Δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο, όταν όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 43χρονος ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, το τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγα μέτρα από το σπίτι του 43χρονου, πατέρα 4 παιδιών. 

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό του, ωστόσο ο τραυματισμός του άνδρα ήταν θανάσιμος. 

Θανατηφόρο τροχαίο στο Ζαρό με θύμα 43χρονο πολύτεκνο πατέρα Ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο , πανομοιότυπο σαν αυτό που...

Posted by Δια-SOS-τε τη Μεσαρά on Saturday, February 3, 2024

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο 43χρονος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του αγροτικού οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να βγει από το δρόμο, να προσκρούσει σε στύλο και να ανατραπεί. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να καταπλακώθηκε από το όχημα.

Πρόκειται για το τέταρτο θύμα της ασφάλτου στην Κρήτη, μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα, μετά την 59χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο στη Λυγαριά, και το ζευγάρι των Χανιωτών, που σκοτώθηκαν την περασμένη Τετάρτη. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.