Ελλαδα

Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη

Αναγνωρίστηκε από τα ρούχα - Επί τόπου μεταβαίνει ιατροδικαστής

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη
Φωτογραφία Αρχείου © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη - Στην περιοχή «Ευαγγελίστρια»

Αναγνωρίστηκε πριν λίγο η σορός που εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα (22/1), στην ευρύτερη περιοχή της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου, με το θρίλερ για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου να λαμβάνει τέλος.

Η σορός εντοπίστηκε στο νερό, στην περιοχή «Ευαγγελίστρια», λίγο μετά το παρατηρητήριο πουλιών, εκεί όπου χθες ο σκύλος που είχε έρθει από την Αθήνα, είχε πιάσει «μυρωδιά» αλλά εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, δεν μπορούσε να γίνει περαιτέρω έλεγχος.

Σε λίγη ώρα στο σημείο θα βρεθεί ο ιατροδικαστής Πάτρας Ανδρέας Γκότσης ο οποίος θα προχωρήσει σε έναν επιτόπιο έλεγχο και η σορός στην συνέχεια θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, προκειμένου αύριο, Τρίτη (23/1) να γίνει η νεκροτομή και να επιβεβαιωθεί, εάν αυτό είναι εφικτό, η αιτία θανάτου.

Κατά τις πληροφορίες που μετέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο 31χρονος αναγνωρίστηκε από τα ρούχα του και η σορός βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη.

Ο κατηγορούμενος, ήταν εδώ και αρκετή ώρα να αναχωρήσει από το δικαστικό μέγαρο του Μεσολογγίου, όμως μετά από την εξέλιξη των ερευνών, κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει.

Ο χώρος όπου εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη, έχει αποκλειστεί από δυνάμεις της αστυνομίας και του λιμενικού, ενώ έχει απαγορευτεί η προσέγγιση, ακόμη και σε φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα του 31χρονου Μπάμπη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.