Ελλαδα

«Φοβάμαι μην έχουμε νέα υπόθεση Άλεξ»: Ο Γιώργος Τσούκαλης για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι

«Μπορεί να υπάρχει 2ο αυτοκίνητο και άτομο» εκτιμά ο ιδιωτικός ερευνητής

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κανένα ίχνος ζωής για τον 31χρονο Μπάμπη που εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι
Κανένα ίχνος ζωής για τον 31χρονο Μπάμπη που εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι © Facebook

Εξαφάνιση 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι: Η εκτίμηση του Γιώργου Τσούκαλη για την υπόθεση

Άκαρπες παραμένουν για 12η ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, με τις αρχές να συνεχίζουν να χτενίζουν την περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο, προκειμένου να βρουν ίχνη του νεαρού άνδρα που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου 2024. Στις έρευνες έχει μπει εδώ και λίγες ημέρες και ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος εκφράζει τον φόβο «η σορός να μην βρεθεί ποτέ». 

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη, από το οποίο φέρεται να έχουν διαγραφεί οι έντονοι διάλογοι που είχε με τον 31χρονο αγνοούμενο. Μάλιστα, προκύπτει ότι ο 50χρονος ήταν εκείνος που κάλεσε τον Μπάμπη το βράδυ της εξαφάνισης και όχι ο νεαρός τον κρεοπώλη.

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Τι εκτιμά ο Γιώργος Τσούκαλης

«Είναι μια ιδιαίτερη περιοχή γεωλογικά. Το αντλιοστάσιο ερευνήθηκε από μεγάλη ομάδα. Μια σορός, στατιστικά, όσο και αν ερευνηθεί το σημείο, μπορεί να βρεθεί και τυχαία, έχοντας μελετήσει και την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο άνθρωπος που είναι στο "κάδρο" τα γνώριζε πολύ καλά, γιατί είναι άνθρωπος της περιοχής. Συνεχίζονται οι έρευνες. Έχει ενεργοποιηθεί ο κυνηγετικός σύλλογος Αγρινίου και η ομοσπονδιακή θηροφυλακή και θα πάρουν μέρος στις έρευνες. Για να μην έχουμε μια νέα υπόθεση Άλεξ στη Βέροια, μπορεί να μη βρεθεί ποτέ η σορός. Υπάρχει μια ατμόσφαιρα που μας λέει ότι μπορεί να υπάρχει 2ο αυτοκίνητο και άτομο. Αν υπάρχει 2ο αυτοκίνητο ο Μπάμπης μπορεί να βρίσκεται εκτός της περιοχής ερευνών – εκεί σταματά και το σήμα του τηλεφώνου του Μπάμπη», είπε ο κ. Τσούκαλης σήμερα στο Mega. 

«Γίνεται μια ερευνά για να δούμε στο συγκεκριμένο σημείο, συγκεκριμένη ώρα που ήταν εκεί ο κρεοπώλης, τι τηλεφωνά υπάρχουν στις κεραίες και τι σχέση έχουν με τον κρεοπώλη», πρόσθεσε ο ιδιωτικός ερευνητής. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyfxcorttmep)

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Κομβικής σημασίας τρεις μαρτυρίες

Μιλώντας στο Mega μία ημέρα νωρίτερα, το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Τσούκαλης σημείωσε πως κομβικής σημασίας είναι «οι μαρτυρίες τριών ατόμων που βρέθηκαν μαζί με τον άνθρωπο που είναι στο κάδρο κατά τη διάρκεια της προσωρινής του κράτησης και συνομίλησαν μαζί του. Αναμένεται να ανακτηθούν περισσότερα στοιχεία από το κινητό του». 

Σύμφωνα με τις έρευνες των Αρχών, υπάρχει ένα πρόσωπο - «μυστήριο», το οποίο είχε επαφή με τον κρεοπώλη, γεγονός το οποίο προκύπτει από τα ψηφιακά ίχνη του 50χρονου. Όπως αναφέρει στο Μega, η αδερφή του αγνοούμενου, η οικογένεια περιμένει να μάθει εάν όντως υπάρχει τρίτο άτομο που θα μπορούσε να δώσει λύση στον άλυτο γρίφο της εξαφάνισης.

«Θέλουμε να βρεθεί ο αδερφός μου. Από εκεί και πέρα όποιος το έκανε, τι και πώς, δεν με απασχολεί. Αυτό θα το δει η δικαιοσύνη και όποιος πρέπει. Το θέμα μας είναι να βρεθεί ο αδερφός μου. Ο αδερφός μου δεν θα εξαφανιζόταν ποτέ από τη μητέρα μου, δεν θα της το έκανε ποτέ», ανέφερε η αδελφή του αγνοούμενου. 

Η αδερφή του Μπάμπη δήλωσε, πως προσπαθεί να μάθει τι συνέβη στον αδερφό της. «Θέλω να έρθει η στιγμή που θα πάρω όλες τις καταθέσεις και τα στοιχεία στα χέρια μου. Θέλω να δω τι έχει ειπωθεί, γιατί είμαστε μικρή κοινωνία», είπε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyf0ln98mfmp)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.