Ελλαδα

Σε κατ' οίκον περιορισμό ο 50χρονος που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του στον Βόλο

Ο 33χρονος βίαζε την κόρη του για περίπου 10 χρόνια

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Βόλος: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο 50χρονος που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του - Διχογνωμία ανακριτή και εισαγγελέα

Προσωρινά ελεύθερος σε κατ΄ οίκον περιορισμό αφέθηκε, μετά την απολογία του, ο 50χρονος υπήκοος Αλβανίας ο οποίος κατηγορείται για τον θανάσιμο τραυματισμό του 32χρονος κουνιάδου του στον Βόλο, καθώς υπήρξε διχογνωμία ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο ανακριτής υποστήριξε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ ο εισαγγελέας πρότεινε την προφυλάκιση του. Για το τι θα γίνει τελικά θα αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών τις επόμενες ημέρες. Έως τότε ο 50χρονος θα παραμείνει σε περιορισμό στο σπίτι της κόρης του στον Βόλο και όχι στην οικία του στην Αργαλαστή.

Βίαζε την κόρη του 50χρονου για 9 χρόνια

Υπενθυμίζεται, ότι ο 33χρονος βίαζε την κόρη του 50χρονου από την ηλικία των 9 μέχρι 18 ετών, ενώ παράλληλα την εκβίαζε για να του δίνει χρήματα.

Η πλευρά του 50χρονου ζητά από τον ανακριτή να βρεθούν και να κατασχεθούν ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο του θύματος και να γίνει έρευνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θύματος και τις εφαρμογές επικοινωνίας, καθώς θεωρούν ότι ο 33χρονος προέβαινε σε παρόμοιους βιασμούς και οικονομικούς εκβιασμούς και σε άλλα κορίτσια.

Ο ίδιος, παρότι ήταν άνεργος, φαίνεται να μην έχει οικονομικά προβλήματα, κάτι που δημιουργεί υποψίες για εκβιασμούς σε βάρος κοριτσιών με την απειλή διαπόμπευσής τους.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ