Ελλαδα

Μιχάλης Οικονόμου: «Είμαι αόρατος γονιός, αν μου δοθεί δυνατότητα θα υιοθετήσω το παιδί μου»

Τι είπε ο γνωστός ηθοποιός για το νομοσχέδιο που αφορά στα ομόφυλα ζευγάρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μιχάλης Οικονόμου: Ο γνωστός ηθοποιός σχολιάζει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών - Τι λέει για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία.
Την άποψή του για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών κατέθεσε ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου © NDP photo/Ανδρέας Νικολαρέας

Μιχάλης Οικονόμου: Ο γνωστός ηθοποιός σχολιάζει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών - Τι λέει για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία.

Ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου σχολίασε όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο ίδιος έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του Γιώργο Μακρή, με τον οποίο μεγαλώνουν μαζί ένα παιδί και διαφωνεί με το θέμα της παρένθετης μητέρας.

«Είμαι ικανοποιημένος για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία, το θέμα της παρενθεσίας δεν το έχω ψάξει πολύ, απλά αναρωτιέμαι, αν δεν είχε κάνει εκείνη την ατυχή δήλωση ο κ. Κασσελάκης  θα το απέκλειε επίσης, όπως το έκανε τώρα; Έκανε κακό… Το να πάει στο εξωτερικό ένας άνδρας και να δώσει 150.000 ευρώ είναι ένα προνόμιο ταξικό, αυτοί που δεν έχουν; Δημιουργεί πάλι μια ανισότητα αυτό το κομμάτι», τόνισε ο Μιχάλης Οικονόμου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cybot7b3n1a1)

«Εγώ είμαι αόρατος γονιός, αν επιτραπεί εννοείται ότι θα το υιοθετήσω, ώστε να είμαι νομικά ο γονιός του παιδιού μου. Δεν είμαι», ξεκαθάρισε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.