Ελλαδα

Ανακρίνεται ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου - Ο φίλος του υπέδειξε το σημείο που βρέθηκε η σορός της

Η γυναίκα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη με μαχαιριές σε λαιμό και στήθος

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H 41χρονη Γεωργία Μουράτη εντοπίστηκε δολοφονημένη σε περιοχή της Χαλκιδικής
H 41χρονη Γεωργία Μουράτη εντοπίστηκε δολοφονημένη σε περιοχή της Χαλκιδικής © Facebook

Δολοφονημένη η 41χρονη έγκυος Γεωργία Μουράτη στη Χαλκιδική: Ο σύντροφός της βασικός ύποπτος - Τα στοιχεία των αρχών

Άγρια δολοφονημένη, με μαχαιριές στο στήθος και τον λαιμό, βρέθηκε η 41χρονη έγκυος, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά. Το πτώμα της Γεωργίας Μουράτη βρέθηκε σε δασώδη περιοχή καθ' υπόδειξη φίλου του 39χρονου συντρόφου της. Ο φίλος του 39χρονου - που ανακρίνεται από τις αρχές - κατέθεσε ότι βοήθησε τον σύντροφο της 41χρονης εγκύου να «ξεφορτωθούν» τη σορό της. Δράστης τού εγκλήματος, όπως φέρεται να κατέθεσε, είναι ο σύντροφος της γυναίκας. 

Από την πρώτη στιγμή ο 39χρονος έχει αρνηθεί κάθε εμπλοκή στην εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου, αν και θεωρήθηκε από την πρώτη στιγμή ύποπτος, πέφτοντας σε σειρά αντιφάσεων. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cy9vwijt07p5)

Δολοφονημένη βρέθηκε η 41χρονη έγκυος

Η σορός της 41χρονης εγκύου βρέθηκε σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα στη Χαλκιδική. Από την πρώτη στιγμή που οι Αρχές είχαν τις πληροφορίες για το συμβάν, βρέθηκαν στο σημείο που οι δύο άνδρες φέρεται να πέταξαν νεκρή τη Γεωργία Μουράτη.  Ο φίλος του 39χρονου υπέδειξε ένα απόμερο σημείο στη Χαλκιδική, όπου έριξαν το άψυχο σώμα της γυναίκας. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο σύντροφος δολοφόνησε τη 41χρονη και του ζήτησε να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητο μέσα σε ένα μπαούλο. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πτώμα της γυναίκας φέρει μαχαιριές στο στήθος και τον λαιμό. 

Γνώριμος των αρχών ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου και ο φίλος του 

Ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας Μουράτη είναι γνώριμος των αστυνομικών αρχών, καθώς τις είχε απασχολήσει και στο παρελθόν. Γνωστός στην ΕΛ.ΑΣ. είναι, όμως, και ο φίλος του. Ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου έχει επίσης καταδικαστεί για τον πολύ σοβαρό ξυλοδαρμό της αδερφής του. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, 2 – 3 χρόνια πριν, ξυλοκόπησε κατ’ εξακολούθηση την αδερφή του και μάλιστα η γυναίκα νοσηλεύτηκε με κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα. Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, όλα έγιναν επειδή σταμάτησε να του δίνει χρήματα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cy9x81ftmzrl)

Τι υποστήριξε ο 39χρονος για την εξαφάνιση της 41χρονης Γεωργίας

Ο 39χρονος βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Γεωργίας Μουράτη ισχυρίστηκε πως η γυναίκα τού έστειλε μήνυμα αποχωρώντας από το σπίτι που διέμεναν στη Θεσσαλονίκη, λέγοντάς του ότι πήρε μαζί της 5.000 ευρώ από το κοινό τους ταμείο και ότι με την επιστροφή της θα του εξηγούσε το γιατί. Πρόκειται για μήνυμα που οι αρχές πιστεύουν ότι δεν εστάλησαν από την ίδια. 

Μετά την αστυνομική έρευνα που έγινε στο σπίτι του, κατήγγειλε ότι αυτό παραβιάστηκε. Σύμφωνα με την καταγγελία του, όταν το προηγούμενο 24ωρο επέστρεψε στο σπίτι (παρουσία δικηγόρου και δύο αστυνομικών) για να πάρει κάποια πράγματα, που ενδεχομένως να συνδέονται με την έρευνα, διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή, το ίδιο και οι μπαλκονόπορτες, ενώ έλειπαν κάποια αντικείμενα και άλλα είχαν αλλάξει θέση. Ο 39χρονος υποστήριζε ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε στις 2 Ιανουαρίου, ενώ οι συγγενείς της την είχαν χάσει από την προηγουμένη, από την Πρωτοχρονιά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cy9ac01jc4m1)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.