Ελλαδα

Καλύβια: Για «ανθρωποκτονία με δόλο» κατηγορείται ο 16χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του

Επικαλείται κακοποιητική συμπεριφορά - Το χρονικό του εγκλήματος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Έγκλημα στα Καλύβια: Κακοποιητική συμπεριφορά επικαλείται ο 16χρονος πατροκτόνος - Κατηγορείται για «ανθρωποκτονία με δόλο».

Για «ανθρωποκτονία με δόλο» κατηγορείται ο 16χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του την Παρασκευή το βράδυ στα Καλύβια.

Ο νεαρός κατηγορείται επίσης για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, και συγκεκριμένα για οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία για την Τετάρτη 27/12, προκειμένου να απολογηθεί.

Κακοποιητική συμπεριφορά από το θύμα επικαλέστηκε ο 16χρονος δράστης που το βράδυ της Παρασκευής σκότωσε τον πατέρα του καταφέροντάς του πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι.

Πώς εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία στα Καλύβια

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στα Καλύβια και σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός αμέσως μετά το έγκλημα επικοινώνησε τηλεφωνικά με φιλικό του πρόσωπο, καθώς και με τη μητέρα του και τον αδερφό του, ενημερώνοντάς τους για την πράξη του.

Στην συνέχεια, αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψη του 16χρονου, ειδοποιημένοι από τη μητέρα του. Όπως διαπιστώθηκε, ο 71χρονος έφερε πολλαπλά τραύματα στο θώρακα και στην κοιλιά.

Ο 16χρονος φέρεται να είπε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του με τον μεγαλύτερο αδερφό του είχαν υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά επί σειρά ετών από το θύμα.

Μάλιστα η μητέρα με τον 19χρονο αδερφό του διέμεναν σε άλλο σπίτι από τον ίδιο και τον 71χρονο.