Ελλαδα

To Εθνικό Σημείο Επαφής διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Ετήσια Συνάντηση του 2023

Στις 16 Νοεμβρίου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

To Εθνικό Σημείο Επαφής (ΕΣΕ) διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Ετήσια Συνάντηση του 2023

Στις 16 Νοεμβρίου, το Εθνικό Σημείο Επαφής (ΕΣΕ) υποδέχτηκε στο Athens Capital Centre Hotel την Επιτροπή του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού των EEA Grants, εκπροσώπους των πρεσβειών των δότριων χωρών –Ισλανδίας, Λιχτενστάιν και Νορβηγίας–, καθώς και εκπροσώπους των φορέων που διαχειρίζονται τα προγράμματα και αρχών που υποβοηθούν το έργο της υλοποίησης τόσο των προγραμμάτων όσο και των δράσεων του ίδιου του ΕΣΕ.

Η συνάντηση αυτή, η οποία αποτελεί κανονιστική υποχρέωση του ΕΣΕ, έδωσε την ευκαιρία να βρεθούν όλοι/ες οι εμπλεκόμενοι/ες, να παρουσιάσουν την πορεία υλοποίησης των έργων και να ανταλλάξουν απόψεις για την ομαλή συνέχιση και ολοκλήρωση αυτών, καθώς η τρέχουσα χρηματοδοτική περίοδος ολοκληρώνεται τον Απρίλιο του 2024.

Η ικανοποίηση όλων των συμμετεχόντων/ουσών ήταν έκδηλη και με χαρά ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη Ετήσια Συνάντησή.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν διαδικτυακά τα μέλη του Εθνικού Δικτύου Επικοινωνίας που έχει συστήσει το ΕΣΕ από τον Ιούλιο του 2020.

Τι είναι τα EEA Grants

Τα EEA Grants (Χρηματοδοτικός Μηχανισμός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου 2014-2021) αντιπροσωπεύουν τη συμβολή της Ισλανδίας, του Λιχτενστάιν και της Νορβηγίας για μια πράσινη, ανταγωνιστική Ευρώπη χωρίς αποκλεισμούς και συγχρηματοδοτούν προγράμματα στη χώρα μας ήδη από το 1994.

Mάθετε περισσότερα για το ΕΣΕ

Contact info: Ιωάννα Τζίκα, Προϊσταμένη του ΕΣΕ, 210 3258812

Περισσότερα για τα προγράμματα και τις δράσεις του ΕΣΕ: