Ελλαδα

Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι μαθητές για επίθεση εις βάρος μαθητών άλλου σχολείου σε εκδρομή

Συνελήφθη για την παραμέληση της εποπτείας των τεσσάρων κατηγορουμένων και η καθηγήτρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι μαθητές για επίθεση εις βάρος μαθητών άλλου σχολείου σε εκδρομή
(φωτογραφία αρχείου) © Unsplash / Jesús Rodríguez

Ανήλικοι: Συνελήφθησαν 4 μαθητές για επίθεση σε εκδρομή - Συνελήφθη για την παραμέληση της εποπτείας των τεσσάρων κατηγορουμένων και η καθηγήτρια

Η ΕΛ.ΑΣ προέβη στη σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων που κατηγορούνται για επίθεση εις βάρος μαθητών από διαφορετικό σχολείο, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στην Ακαδημία Πλάτωνος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Α.Τ Κολωνού, όπου πρόκειται για δύο αγόρια και δύο κορίτσια 13-15 ετών, οι οποίοι βρίσκοντια κατηγορούμενοι για εξύβριση, απειλή και απλές σωματικές βλάβες.

Το χρονικό του περιστατικού

Το περιστατικό έλαβε χώρα τις μεσημβρινές ώρες στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος ενώ ήταν σε εξέλιξη εκδρομή μαθητών σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διαφορετικών περιοχών. Οι ανωτέρω κατηγορούμενοι επιτέθηκαν με υβριστικές εκφράσεις, απειλές και χρήση σωματικής βίας σε βάρος πέντε μαθητών (τέσσερα αγόρια και κορίτσι ηλικίας από 16 έως 17 ετών) του έτερου σχολείου.
Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο, το πλήρωμα του οποίου παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματισμένους μαθητές και οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που κλήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο, συνέλαβαν καθ’ υπόδειξη των αρμόδιων καθηγητών τους μαθητές που βιαιοπράγησαν.

Επιπλέον, συνελήφθη για την παραμέληση της εποπτείας των τεσσάρων κατηγορουμένων η επιβλέπουσα καθηγήτρια.

Οι ανήλικοι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.