Ελλαδα

Υπόθεση μαστροπείας με θύμα 37χρονη έγκυο «ξεσκεπάστηκε» στην Κοζάνη - Τρεις συλλήψεις

Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης της νεαρής γυναίκας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκιά εγκύου που κρατά τρυφερά τη φουσκωμένη της κοιλιά
Η ίδια η 30χρονη έγκυος μετέβη στον Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνη οδηγώντας στην αποκάλυψη του εφιάλτη που βίωνε © Unsplash / Mustafa Omar

Κοζάνη: Υπόθεση μαστροπείας με θύμα 37χρονη έγκυο - Τρεις συλλήψεις - Τα πρώτα στοιχεία από τις αστυνομικές έρευνες

Υπόθεση μαστροπείας με θύμα 37χρονη έγκυο «ξεσκεπάστηκε» στην Κοζάνη, με την αστυνομία να έχει προχωρήσει ήδη σε τρεις συλλήψεις.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν η νεαρή έγκυος μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης το πρωί της Δευτέρας μετά από επιληπτική κρίση που υπέστη μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης. Η 37χρονη έγκυος, η οποία είχε μαζί της και ένα ακόμη παιδάκι ηλικίας περίπου 1,5 ετών, φέρεται να κατήγγειλε πως την εξέδιδε ζευγάρι από την Κοζάνη σε πελάτες από την ευρύτερη περιοχή. Η γυναίκα είχε μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό σωματικής βίας από ηλικιωμένο «πελάτη». 

Πληροφορίες του τοπικού μέσου αναφέρουν ότι η Ασφάλεια έχει προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις, με τους αξιωματικούς και τους αστυνομικούς να ξετυλίγουν, μετά από πολύωρες ανακρίσεις αρκετών προσώπων, το κουβάρι της όλης υπόθεσης μαστροπείας. 

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σύλληψη, 44χρονης γυναίκας και 60χρονου άντρα, με τις κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπων και κατοχής ναρκωτικών, αλλά και ενός 70χρονου, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και σωματική βλάβη. Οι έρευνες της Ασφάλειας Κοζάνη συνεχίζονται, καθώς εξετάζεται η εμπλοκή και άλλων προσώπων. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.