Ελλαδα

Ξυπόλητοι ή με σακούλες στα πόδια μπήκαν σε πλοίο στην Τήνο οι επιβάτες λόγω κυμάτων

Τα κύματα πλημμύρισαν το λιμάνι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επιβάτες μπαίνουν στο πλοίο στο λιμάνι της Τήνου ξυπόλητοι ή με σακούλες στα πόδια λόγω των κυμάτων
Το λιμάνι της Τήνου γέμισε νερά από τα μποφόρ που έπνεαν σήμερα κατά τόπους© cyclades24.gr

Κακοκαιρία: Στην Τήνο επιβάτες μπήκαν στο πλοίο ξυπόλητοι ή με σακούλες στα πόδια 

Ξυπόλητοι ή με σακούλες στα πόδια μπήκαν στο πλοίο που βρισκόταν στο λιμάνι της Τήνου οι επιβάτες, αφού τα κύματα είχαν πλημμυρίσει το λιμάνι του νησιού, βρέχοντάς τους τα παπούτσια. Κάποιοι επέλεξαν να τα βγάλουν για να μπορέσουν να τα φορέσουν στεγνά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ενώ άλλοι προμηθεύτηκαν πλαστικές σακούλες προκειμένου να μπορέσουν να επιβιβαστούν χωρίς να βρέξουν τόσο τα παπούτσια και τα ρούχα τους, όσο και τα πόδια τους. 

Όπως αναφέρει το Cyclades24.gr, σε πολλά λιμάνια οι καπετάνιοι δυσκολεύτηκαν να δέσουν στα λιμάνια. Έτσι και ο καπετάνιος του πλοίου που έδωσε μάχη για να δέσει στο λιμάνι της Τήνου. Το μεσημέρι του Σαββάτου (4.11) στο λιμάνι της Τήνου και ενώ έπνεαν άνεμοι 8 μποφόρ, κατά την αποβίβαση και επιβίβαση των επιβατών δημιουργήθηκαν οι εικόνες που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο. 

Σήμερα, αρκετά ήταν τα δρομολόγια που δεν έγιναν λόγω των ισχυρών ανέμων. Μέχρι και αυτήν την ώρα, σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε ορισμένα λιμάνια της χώρας, λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ.

Κανονικά αναμένεται να εκτελεστούντα βραδινά δρομολόγια των πλοίων για την Κρήτη ενώ για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια γίνονταν μόνο από πλοία κλειστού τύπου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.