Ελλαδα

Με τι καιρό θα ψηφίσουμε την Κυριακή για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Η εξέλιξη του καιρού έως τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Προσέλευση σε εκλογικό τμήμα
Προσέλευση σε εκλογικό τμήμα © EUROKINISSI/ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ

Καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν στη χώρα την Κυριακή των εκλογών

Με καλό καιρό, ανάλογο με αυτόν που είχαμε όλη αυτή την εβδομάδα, θα ψηφίσουν οι πολίτες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το Meteo, κατά το τριήμερο από το Σάββατο έως της Δευτέρα αναμένονται νεφώσεις που τοπικά κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες.

Σποραδικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες θα σημειωθούν:

  • το Σάββατο (07/10) στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Εύβοια, στην Πελοπόννησο και στα ορεινά της Κρήτης
  • την Κυριακή (08/10) στην Νότια Πελοπόννησο και στα ορεινά της Κρήτης
  • τη Δευτέρα (09/10) στην Εύβοια και στα ορεινά της Κρήτης

Όσον αφορά στους ανέμους, στο Αιγαίο το Σάββατο θα επικρατήσουν βοριάδες έως 6 μποφόρ. Την Κυριακή, θα παρουσιάσουν εξασθένηση και από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς έως 5 μποφόρ. Τη Δευτέρα θα στραφούν και πάλι σε βόρειους έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι έως 5 μποφόρ και μόνο από την αρχή έως το μεσημέρι της Δευτέρας θα στραφούν πρόσκαιρα σε ανατολικούς έως 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα (σε ότι αφορά τις μέγιστες τιμές της) έως την Κυριακή και θα φτάσει κατά τόπους τους 28-30 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα παρουσιάσει πτώση τη Δευτέρα.

Με τι καιρό θα ψηφίσουμε την Κυριακή για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Σύντομη πρόγνωση της ΕΜΥ για την Κυριακή των εκλογών

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Κυριακή, με αραιές νεφώσεις στα νότια πρόσκαιρα πιο πυκνές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στο Ιόνιο 4 με 5 και βαθμιαία στα βόρεια 6 και στο Αιγαίο βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και θα φτάσει τους 26 με 28 και κατά τόπους τους 29 βαθμούς Κελσίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.