Ελλαδα

Στην φυλακή ο αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία γυναίκας από το Καμερούν

Τον κατήγγειλε μία ακόμα γυναίκα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στην φυλακή ο αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία γυναίκας από το Καμερούν
Στην φυλακή ο αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία γυναίκας από το Καμερούν © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Στην φυλακή ο αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία γυναίκας από το Καμερούν - Τον κατήγγειλε μία ακόμα γυναίκα

Στην φυλακή οδηγείται μετά από πολύωρη απολογία, ο 40χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος νεαρής γυναίκας από το Καμερούν.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, ο 40χρονος αστυνομικός οδηγήθηκε στον ανακριτή. Ο κατηγορούμενος, που τον κατήγγειλε η παθούσα, φέρεται ενώπιον της Ανακρίτριας να αρνείται όσα του αποδίδονται.

Τον κατήγγειλε μία ακόμα γυναίκα

Τις επόμενες ημέρες θα κληθεί να καταθέσει στην Ανακρίτρια της υπόθεσης άλλη μία γυναίκα, υπήκοος Ρουμανίας, η οποία μετέβη στις αστυνομικές αρχές και κατήγγειλε τον 40χρονο για αντίστοιχες πράξεις με εκείνες που καταγγέλει η γυναίκα από το Καμερούν. Η γυναίκα φέρεται να είναι η πρώην σύντροφος του αστυνομικού.

Ταυτόχρονα η αστυνομία ερευνά και το εάν υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που να εξέδιδαν την 34χρονη που φέρεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.