Ελλαδα

Την Πέμπτη η απολογία του αστυνομικού που κατηγορείται ότι εξέδιδε και βίαζε 35χρονη

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή χωρίς εκπροσώπηση δικηγόρου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Προθεσμία πήρε ο αστυνομικός που εξέδιδε μία 35χρονη από το Καμερούν - Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή χωρίς εκπροσώπηση δικηγόρου.

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε ο 40χρονος αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Πέμπτη (5/10). 

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ο 40χρονος, που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε μια 35χρονη από το Καμερούν, εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή χωρίς εκπροσώπηση δικηγόρου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, ενώ η αστυνομία ερευνά την καταγγελία μιας γυναίκας από τη Ρουμανία που φέρεται να είναι η πρώην σύντροφος του αστυνομικού.

Όπως έγινε γνωστό η γυναίκα έχει καταγγείλει στις Αρχές ότι είχε παρόμοια κακοποιητική συμπεριφορά και απέναντί της.

Σε διαθεσιμότητα ο 40χρονος αστυνομικός 

Η νέα μάρτυρας αναμένεται να καταθέσει την Πέμπτη στις Εσωτερικές Υποθέσεις. Από το περιεχόμενο των όσων πει θα εξαρτηθεί εάν υπάρξει συμπληρωματική δικογραφία.

Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι Ένορκη Διοικητική Εξέταση και ο 40χρονος ήδη έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Ταυτόχρονα η αστυνομία ερευνά και το εάν υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που να εξέδιδαν την καταγγέλλουσα που φέρεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει.