Ελλαδα

Τέσσερις συλλήψεις για την άγρια δολοφονία του 54χρονου σεκιουριτά στον ΧΥΤΑ Φυλής

Πώς έφτασε η αστυνομία στα ίχνη των δραστών

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία του άτυχου υπαλλήλου φύλαξης - Το χρονικό

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 54χρονου υπαλλήλου εταιρείας ασφαλείας (security) που είχε σημειωθεί τον περασμένο Ιούλιο σε φωτοβολταϊκό πάρκο εντός του ΧΥΤΑ Φυλής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ, η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής πέρασε χειροπέδες σε τέσσερις Ρομά από την Αλβανία, μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν σε βάρος τους.

Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό, ταυτοποίησαν το αυτοκίνητο των δραστών και έτσι έφτασαν στα ίχνη τους.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή.

Το χρονικό

Μία εκ των συμμοριών που λυμαίνονται την ευρύτερη περιοχή του ΧΥΤΑ Φυλής, επιτέθηκε στα μέσα Ιουλίου στον 54χρονο σεκιούριτι, ο οποίος εκτελούσε βάρδια σε παρακείμενο φυλάκιο εργοταξίου όπου κατασκευάζεται φωτοβολταϊκό πάρκο.

Οι δράστες που έψαχναν χαλκό διέφυγαν ανενόχλητοι με το όχημα που χρησιμοποιούσε στη βάρδια του ο 54χρονος, ενώ λίγο αργότερα το όχημα βρέθηκε καμένο στην περιοχή της Νέας Ζωής Ασπροπύργου.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ελευσίνας έπειτα από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι με βαριά σιδερένια αντικείμενα.

Δυστυχώς, κρίθηκε εγκεφαλικά νεκρός και λίγο αργότερα έφυγε από τη ζωή.