Ελλαδα

Πυροβολισμοί σε πάρκινγκ στον Πειραιά με έναν νεκρό

Πατέρας τριών παιδιών το 36χρονο θύμα

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της Αστυνομίας
Περιπολικό της Αστυνομίας (φωτ. αρχείου) © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Πειραιάς: Πυροβολισμοί σε πάρκινγκ με έναν νεκρό - Πατέρας τριών παιδιών το 36χρονο θύμα

Ένοπλη επίθεση με θύμα έναν 36χρονο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Πειραιά.

Ο 36χρονος άνδρας, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, έπεσε νεκρός από τα χέρια ενός ηλικιωμένου άνδρα στο κέντρο του Πειραιά, νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι. Ο 68χρονος άνδρας, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα δύο φορές τον 36χρονο, ο οποός έχασε ακαριαία τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης, ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του στη συμβολή των οδών Πραξιτέλους και Σωτήρος. Εκεί, υπάρχει ένας χώρος στάθμευσης, όπου εργαζόταν ο άτυχος πατέρας των τριών ανήλικων παιδιών. Δίχως να πει το παραμικρό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 68χρονος έβγαλε την κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε δύο φορές, σκοτώνοντας ακαριαία τον 36χρονο. Ο ηλικιωμένος, παρέμεινε στο σημείο όπου και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έφτασαν μετά από κλήσεις προς το «100» από κατοίκους της περιοχής.

Ο 36χρονος, άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο και με ασθενοφόρο, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο. Ως προς τα κίνητρα της επίθεσης, αυτά ακόμη παραμένουν ασαφή, ωστόσο η πρώτη εικόνα οδηγεί στο συμπέρασμα των προσωπικών διαφορών. Ο 68χρονος μένει δίπλα στον χώρο στάθμευσης και σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, υπήρχε προσωπική κόντρα με τον 36χρονο.

Η δολοφονία, έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και κατοίκων της περιοχής, σε έναν ιδιαίτερα πολυσύχναστο δρόμο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.