Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό βίντεο στο TikTok από την 15χρονη που εμπλέκεται στον ξυλοδαρμό του 14χρονου

Φαίνεται κάθε άλλο παρά μετανιωμένη για τις πράξεις της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H 15χρονη που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του 14χρονου
H 15χρονη που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του 14χρονου

Ξυλοδαρμός 14χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Θα τον φάω ζωντανό» υπόσχεται η 15χρονη σε βίντεο στο TikTok

Προβληματισμό προκαλεί το βίντεο που ανάρτησε στο TikTok η 15χρονη, η οποία ενεπλάκη στον ξυλοδαρμό του 14χρονου στη Θεσσαλονίκη, λίγες ώρες αφότου αφέθηκε ελεύθερη από την Αστυνομία.

Στο βίντεο, το κορίτσι φαίνεται να ρίχνει μπουνιές στον αέρα, την ώρα που η φίλη της χρησιμοποιεί τα δάχτυλά της για να δείξει πως… πυροβολεί με «πιστόλι».

Μάλιστα, σε ένα από τα σχόλια στο συγκεκριμένο βίντεο, μια κοπέλα της γράφει «έπρεπε», ενώ σε δεύτερο βίντεο, που ανέβασε το μεσημέρι της Παρασκευής και συνοδεύει με γνωστό τραπ κομμάτι, γράφει ως λεζάντα «θα τον φάω ζωντανό», ενώ δύο ανήλικες της σχολιάζουν «όντως τον έφαγες ζωντανό».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cv935oidcgip)

Το χρονικό

Η ανήλικη ταυτοποιήθηκε ως ένα από τα συνολικά επτά άτομα που ξυλοκόπησαν με απίστευτη βιαιότητα τον 14χρονο, το βράδυ της Τετάρτης, στην περιοχή της Χαριλάου και συγκεκριμένα, στην οδό Άλκη Καμπανού, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου.

Ο 14χρονος είχε βγει βόλτα με έναν συνομήλικο φίλο του, κοντά στο σχολείο της περιοχής. Λίγη ώρα πριν την άγρια επίθεση, είχε λεκτική διαμάχη με μία κοπέλα που γνώριζε, ενώ λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε έξω από το σχολείο άλλο ένα κορίτσι μαζί με μία μεγάλη παρέα ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επτά ατόμα, ηλικίας 14-17 ετών, επιτέθηκαν στον 14χρονο και ξεκίνησαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι.

Μόλις η παρέα των «νταήδων» αποχώρησε από το σημείο της επίθεσης, ο φίλος του 14χρονου ειδοποίησε τη μητέρα του, η οποία πήγε να τους πάρει με το αυτοκίνητό της. Η γυναίκα με τη σειρά της κάλεσε τους γονείς του θύματος και τους ανέφερε ότι ο γιος τους ξυλοκοπήθηκε, είχε απώλεια μνήμης και ότι έλεγε ασυναρτησίες.

Ο πατέρας του 14χρονου υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων και την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Χαριλάου – Αναλήψεως.

Σε βάρος της νεαρής και ενός ακόμα ατόμου που ταυτοποιήθηκαν για τον ξυλοδαρμό του 14χρονου, σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων εμπλεκομένων συνεχίζονται, ενώ σημαντική κρίνεται η κατάθεση του φίλου του θύματος, μπροστά στα μάτια του οποίου εκτυλίχθηκε το συμβάν.

Η 15χρονη συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.