Ελλαδα

Ιερόσυλος διέρρηξε δυο φορές την ίδια εκκλησία στην Ημαθία

Μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκκλησία με ιερέα
Εκκλησία με ιερέα © Eurokinissi (αρχείο)

Ημαθία: Ιερόσυλος διέρρηξε δυο φορές την ίδια εκκλησία - Μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων

Κανένα ίχνος μετάνοιας δεν έδειξε ένας ιερόσυλος, που «σήκωσε» το παγκάρι μιας εκκλησίας στην περιοχή της Ημαθίας.

Ειδικότερα, ο δράστης διέρρηξε την εκκλησία όχι μία αλλά δύο φορές μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων. Βέβαια, την δεύτερη φορά το βρήκε άδειο και έκλεψε μόνο έναν χαρτοφύλακα που περιείχε διάφορα έγγραφα.

Οι δυο κλοπές είχαν γίνει στο διάστημα από τις 16 ως τις 31 Ιουλίου και εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

Η ΕΛΑΣ ταυτοποίησε τα στοιχεία του άνδρα και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ellinika Hoaxes: Αυτοί οι δύο πίνακες του Κατσαδιώτη δεν ήταν εκθέματα της Πινακοθήκης
Ellinika Hoaxes: Αυτοί οι δύο πίνακες του Κατσαδιώτη δεν ήταν εκθέματα της Πινακοθήκης

Ο νομικός σύμβουλος της Εθνικής Πινακοθήκης, κ. Γιώργος Οικονομόπουλος, δήλωσε ότι οι δύο πίνακες που παρουσιάστηκαν σε αναρτήσεις και τηλεοπτικά ρεπορτάζ δεν εκτέθηκαν ποτέ στην Πινακοθήκη

dspy_6644
Στη LAMDA Development Φροντίδα σημαίνει Πράξη

Με ευαισθησία και ανταπόκριση στις ανάγκες της κοινωνίας και στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η LAMDA Development προχώρησε άμεσα σε δράσεις αποκατάστασης και ασφάλειας της Πεντέλης.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.