Ελλαδα

Σε σοβαρή κατάσταση ο 12χρονος από το δυστύχημα στην Θεσσαλονίκης-Σερρών

«Δεν κατάλαβα τίποτα», είπε στην ΕΛΑΣ ο οδηγός του φορτηγού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σε σοβαρή κατάσταση ο 12χρονος από το δυστύχημα στην Θεσσαλονίκης-Σερρών

Θεσσαλονίκη: Σε σοβαρή κατάσταση ο 12χρονος από το δυστύχημα - «Δεν κατάλαβα τίποτα», είπε στην ΕΛΑΣ ο οδηγός του φορτηγού

Ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών με τους γονείς μιας τετραμελούς οικογένειας να βρίσκουν τραγικό θάνατο, ενώ τα δύο παιδιά τους βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Το συμβάν έλαβε χώρα όταν το αυτοκίνητο της οικογένειας από τη Ρουμανία «καρφώθηκε» πίσω από φορτηγό κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες. Από τη σύγκρουση το ΙΧ έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cuulrppywj29)

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο οδηγός της νταλίκας μίλησε στην αστυνομία μετά το ατύχημα σημειώνοντας πως «δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό, πήγαινα κανονικά στην πορεία μου, άκουσα έναν πολύ δυνατό κρότο και αισθάνθηκα την σύγκρουση στο πίσω μέρος του οχήματός μου».

Ως προς τα δύο παιδιά της οικογένειας, σε σοβαρότερη κατάσταση είναι ο 12χρονος γιος της οικογένειας, ο οποίος υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Η μικρότερη αδερφή του είναι καλύτερα στην υγεία της και συνεχίζει να νοσηλεύεται προληπτικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.