Ελλαδα

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκης-Σερρών: Στο χειρουργείο ο 12χρονος

Ο μικρός αδερφός του νοσηλεύεται εκτός κινδύνου - Νεκροί οι γονείς

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οικογενειακή τραγωδία πίσω από το φρικτό τροχαίο στη Θεσσαλονίκης-Σερρών: Νεκροί οι γονείς, σοβαρά τραυματισμένο το μεγαλύτερο παιδί

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση για το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών, με τους γονείς μιας τετραμελούς οικογένειας να βρίσκουν τραγικό θάνατο, ενώ τα δύο παιδιά τους βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Ο σοβαρότερα τραυματισμένος 12χρονος υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Έπειτα, αναμένεται να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκράτειου.

Ο νεότερος αδερφός του, ηλικίας 10 ετών, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Παπαγεωργίου, ελαφρύτερα τραυματισμένος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το χρονικό

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο 18ο χλμ της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών, στο ύψος της Σοφούλας. 

Ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού με ρουμανικές πινακίδες κυκλοφορίας, στο οποίο επέβαινε η τετραμελής οικογένεια, συγκρούστηκε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο με φορτηγό.

Οι δύο γονείς (45 και 48 ετών) σκοτώθηκαν ακαριαία. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η σύγκρουση διερευνώνται.

Ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος φέρει βουλγαρικές πινακίδες, συνελήφθη και έχει υποβληθεί σε τοξικολογική εξέταση.