Ελλαδα

Βρετανή τουρίστρια κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού σε παραλία της Ίου

Τι καταγγέλλει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.© ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Ίος: Βρετανή τουρίστρια κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού - Τι καταγγέλλει

Μία 19χρονη τουρίστρια από τη Βρετανία προχώρησε στην καταγγελία ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν άγνωστο άνδρα σε παραλία της Ίου.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η 19χρονη ανέφερε στις Αρχές πως ο βιασμός της έλαβε χώρα κάποια στιγμή μεταξύ 21.00 και 22.30 χθες το βράδυ και ενώ βρισκόταν στην παραλία της περιοχής Μυλοπότα έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Η ΕΛΑΣ πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Κως: 19χρονη Γερμανίδα κατήγγειλε βιασμό από 39χρονο Τυνήσιο

Το φως της δημοσιότητας είδε η καταγγελία μίας 19χρονης Γερμανίδας, η οποία ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού από 39χρονο Τυνήσιο με τον οποίο τις προηγούμενες ώρες διασκέδαζαν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της dimokratiki.gr η 19χρονη κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι αρχικά διασκέδαζε με τον Τυνήσιο. Ακολούθως, όπως αποκάλυψε, μπήκε στο αυτοκίνητό του μέσα στο οποίο ο 39χρονος φέρεται να ξεκίνησε να την χαϊδεύει και στη συνέχεια την οδηγήσει στο σπίτι του.

Στο σπίτι του, όπως καταγγέλει η νεαρή Γερμανίδα βρίσκονταν άλλα τρία άτομα. Ακολούθως κατανάλωσαν αρκετό αλκοόλ πριν τελικά η ίδια χάσει τις αισθήσεις της και να πέσει θύμα βιασμού.

Αφότου έγινε καταγγελία της 19χρονης από τη Γερμανία οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 39χρονο Τυνήσιο ενώ η έρευνα για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.