Ελλαδα

Έγκλημα στη Γρανίτσα Ευρυτανίας: Άνδρας σκότωσε εν ψυχρώ τον 58χρονο αδερφό του

Παρούσα στους πυροβολισμούς ήταν και η κόρη του δράστη

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της αστυνομίας
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Γρανίτσα Ευρυτανίας: Άνδρας σκότωσε εν ψυχρώ τον 58χρονο αδερφό του - Παρούσα στους πυροβολισμούς ήταν και η κόρη του δράστη

Οικογενειακή τραγωδία μπροστά στα μάτια ενός ανήλικου κοριτσιού εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (14.08) στη Γρανίτσα Ευρυτανίας, όταν ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό του.

Νεκρός 58χρονος στη Γρανίτσα Ευρυτανίας

Οι χρόνιες προστριβές των δύο αδερφών, είχε αποτέλεσμα σήμερα, Δευτέρα, μετά τις έξι το απόγευμα ο δράστης με μια κυνηγετική καραμπίνα να πυροβολήσει και να σκοτώσει εν ψυχρώ τον αδερφό του, 58 ετών. Η εν ψυχρώ δολοφονία συνέβη στην αυλή του σπιτιού του θύματος. Εν συνεχεία, πάνω στη μανία του, ο δράστης, πυροβόλησε και σκότωσε ένα άλογο που κατείχε ο 58χρονος.

Η κλήση της κόρης του δράστη στις Αρχές

Παρούσα στους πυροβολισμούς ήταν και η κόρη του δράστη, ο οποίος μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, κάλεσε τις αρχές. Όμως ήταν πολύ αργά, καθώς το ασθενοφόρο που έφτασε στο μικρό χωριό, παρέλαβε νεκρό τον άτυχο άνδρα.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη και αναμένεται αύριο, Τρίτη, να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Η σορός του θύματος θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου ξεκίνησαν να λαμβάνουν καταθέσεις από συγγενείς του θύματος και του δράστη.

Επίσης, έχει ζητηθεί η παρακολούθηση της ανήλικης κόρης του κατηγορούμενου, η οποία φαίνεται πως έζησε τραγικές στιγμές, από ειδικό παιδοψυχολόγο.

Υπενθυμίζεται πως η Ευρυτανία είναι ο νόμος με τους χαμηλότερους δείκτες εγκληματικότητας και ειδικά τα εγκλήματα, σπανίζουν στον συγκεκριμένο νομό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.