Ελλαδα

Τρισάγιο για τον Μιχάλη Κατσουρή στο σημείο της δολοφονίας του

Το «παρών» έδωσαν η μητέρα και ο αδερφός του, όπως και ο Μητροπολίτης Γαβριήλ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μιχάλης Κατσουρής: Τρισάγιο στη μνήμη του τελέστηκε στον τόπο της δολοφονίας, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ

Τρισάγιο στη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή τελέστηκε σήμερα το πρωί σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης στο σημείο της δολοφονίας του άτυχου 29χρονου, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ OPAP Arena.

Παρών ήταν και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

Σε σύντομη τοποθέτησή του, ο Σεβασμιώτατος τόνισε την ανάγκη προσευχής για την ανάπαυση της ψυχής του αειμνήστου Μιχαήλ και για την εξ ύψους παρηγορία των οικείων του.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι στη βία δεν απαντούμε με βία, αλλά με λεβεντιά, αξιΔολοπρέπεια και σεβασμό, στοιχεία τα οποία συνάδουν με την ορθόδοξη πίστη μας και τις αρχές που διέπουν την ομάδα της ΑΕΚ, ευχόμενος το αίμα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή να είναι το τελευταίο που χύνεται στον χώρο του αθλητισμού.

Το «παρών» έδωσαν η μητέρα και ο αδελφός του άτυχου 29χρονου, μέλη του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, πρόεδροι και εκπρόσωποι τοπικών προσφυγικών, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, φορείς της πόλεως και μεγάλος αριθμός φιλάθλων, οι οποίοι προσήλθαν για να προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής του δολοφονηθέντος Μιχάλη Κατσουρή και να τιμήσουν τη μνήμη του.