Ελλαδα

Στο νοσοκομείο 42χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της στο Αγρίνιο

Η επίθεση έγινε μπροστά στην κόρη τους

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα κρύβει το πρόσωπό της και προσπαθεί να προστατευτεί από κακοποίηση
© Pixabay / ninocare

Αγρίνιο: Ξυλοδαρμός 42χρονης από τον σύζυγό της - Στο νοσοκομείο η γυναίκα - Μάρτυρας η κόρης τους

Με πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου μια γυναίκα 42 ετών, η οποία έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγο της. Μάλιστα, ο ξυλοδαρμός της συνέβη μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους.

Το νέο περιστατικό οικογενειακής βίας, συνέβη το πρωί της Παρασκευής (11.8) στο χωριό Στράτος Αιτωλοακαρνανίας. Ο 54χρονος άνδρας έπειτα από έναν άγριο καυγά με τη 42χρονη σύζυγο του, την ξυλοκόπησε με μανία. Τη χτύπησε με μπουνιές, χαστούκια και κλωτσιές, την ίδια ώρα που η 42χρονη καλούσε σε βοήθεια ενώ η 12χρονη κόρη τους, ζητούσε από τον πατέρα της να σταματήσει να τη χτυπά.

Η βίαιη επίθεση διήρκησε αρκετά λεπτά. Γείτονες άκουσαν τις φωνές και κάλεσαν τις αρχές. Ο 54χρονος «νταής» συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Αγρινίου και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα κατηγορούμενος για Ενδοοικογενειακή Βία. Το 12χρονο κορίτσι, βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας του, η οποία έχει αρκετά τραύματα, χωρίς να κινδυνεύει η κατάσταση της υγείας της.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.