Ελλαδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Εξιτήριο πήρε η μητέρα του Μιχάλη - Στο νοσοκομείο παραμένουν τρεις τραυματίες

Ποια είναι η κατάσταση των τραυματιών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σύνθημα για τον 29χρονο Μιχάλη σε τοίχο κοντά στο σημείο όπου δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλα΄δελφεια «Μιχάλη Ψυχάρα για Πάντα ΑΕΚΑΡΑ»
© ΑΠΕ - ΜΠΕ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Νέα Φιλαδέλφεια: Εξιτήριο πήρε η μητέρα του Μιχάλη - Ποια είναι η κατάσταση των τριών τραυματιών

Εξιτήριο έλαβε χθες από το νοσοκομείο της Αθήνας “Ερυθρός Σταυρός”, η μητέρα του άτυχου 29χρονου, Μιχάλη Κατσουρή, που έχασε τη ζωή του έπειτα από την οργανωμένη επίθεση οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, υπεβλήθη σε πλήρη καρδιολογικό έλεγχο που ολοκληρώθηκε χωρίς ευρήματα.

Επίσης, εξιτήριο έλαβε σήμερα και ο αλλοδαπός υπήκοος (Κροάτης), 37 ετών, που νοσηλευόταν στην Α' Χειρουργική Κλινική, μετά την ολοκλήρωση του απεικονιστικού και εργαστηριακού ελέγχου.

Στο νοσοκομείο συνεχίζουν να νοσηλεύονται τρεις Έλληνες που είχαν τραυματιστεί.

Ειδικότερα:

• Ημεδαπός υπήκοος (48 ετών) νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

• Ημεδαπός υπήκοος (47 ετών) νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

• Ημεδαπός υπήκοος (26 ετών) νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων. Συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.

Την Παρασκευή στη Σαλαμίνα η κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 17.00 το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Το θλιβερό γεγονός έκανε γνωστό η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα στα social media.

Νέα Φιλαδέλφεια: Εξιτήριο πήρε η μητέρα του Μιχάλη - Στο νοσοκομείο παραμένουν τρεις τραυματίες

Νωρίτερα, ο δήμος Ελευσίνας έκανε γνωστό πως μέχρι την κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή δεν θα πραγματοποιηθεί στην πόλη καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ελευσίνας: «Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας».

«Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.