Ελλαδα

Τραυματίες τρεις φίλαθλοι της ΑΕΚ - Τον έναν τον χτυπούσαν με λοστό και τον έκαιγαν με καπνογόνο

Οι δύο από τους τρεις είναι σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζημιές έξω από την OPAP Arena μετά την επίθεση των Κροατών χούλιγκαν
© EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Πέρα από τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη από τους χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, τρεις ακόμη οπαδοί της ΑΕΚ νοσηλεύονται, οι δύο εξ αυτών σοβαρά τραυματισμένο

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ένας από τους φίλους της ΑΕΚ, θύμα της δολοφονικής μανίας στα χθεσινοβραδινά (7/8) επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Πρόκειται για ένα νεαρό 21 ετών που έχει πολλαπλά αιματώματα στο κεφάλι από χτυπήματα. Η κατάστασή του είναι σταθερή και οι γιατροί αναμένουν τα επόμενα 24ωρα για να διαπιστώσουν την εξέλιξή του.

Επίσης, στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα (κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα κόκκαλα στη μέση), αλλά εκτός κινδύνου, βρίσκεται ένας άλλος νεαρός ο οποίος ζει τον περισσότερο καιρό στην Γαλλία και είχε βρεθεί στη Φιλαδέλφεια για να πάρει το εισιτήριο διαρκείας του.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο εν λόγω νεαρός δέχτηκε επίθεση με λοστούς και καψίματα στο σώμα από καπνογόνο, ενώ προσπαθούσε να καλυφθεί σε ένα χαντάκι.

Ο τρίτος φίλος της Ένωσης νοσηλεύεται με ελαφρές κακώσεις από χτυπήματα στο κεφάλι.

Ελεύθεροι 4 Έλληνες και 9 Κροάτες

Ελεύθεροι, με προφορική εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκαν οι τέσσερις Έλληνες, εκ των 98 συλληφθέντων συνολικά για τα αιματηρά επεισόδια χτες το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πρόκειται για τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις έχουν δώσει καταθέσεις στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης της Βίας στους Αθλητικούς Xώρους, ενώ ο ένας δεν ήταν μέχρι και πριν από λίγο σε θέση ακόμα να δώσει κατάθεση.

Οι υπόλοιποι 94 κρατούνται και θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα, ενώ λαμβάνεται γενετικό υλικό για DNA από όλους σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθεί ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη, φίλαθλου της ΑΕΚ.

Τέλος, ελεύθεροι αφέθηκαν και 9 Κροάτες οι οποίοι προσήχθησαν νωρίτερα σε ξενοδοχείο στους Αμπελοκήπους. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αποδείχτηκε ότι δεν είχαν καμία σχέση με την ομάδα των χούλιγκαν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.