Ελλαδα

Με αιμάτωμα στον εγκέφαλο η Λιζέτα Νικολάου

Οι νέες πληροφορίες για το χτύπημα που την οδήγησε στη ΜΕΘ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Λιζέτα Νικολάου: Με αιμάτωμα στον εγκέφαλο η τραγουδίστρια - Σε σοκ ο γιος και ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος Λιάνης

Η Λιζέτα Νικολάου νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου στον Πειραιά με αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα δύσκολη και κρίσιμη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο όπου βρίσκεται το αιμάτωμα δεν μπορεί να γίνει κάποια χειρουργική επέμβαση. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Λιζέτα Νικολάου οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά από πτώση της σε σκάλες, που είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι. Νέες πληροφορίες από την εφημερίδα On Time αναφέρουν ότι μετά την πτώση της η Λιζέτα Νικολάου έχασε τις αισθήσεις της και δεν ανταποκρινόταν. Ένας υπάλληλος της καφετέριας όπου βρισκόταν η τραγουδίστρια όταν έλαβε χώρα το συμβάν, πήρε το κινητό της και κάλεσε τον τελευταίο αριθμό που βρήκε στις κλήσεις της. Η τελευταία κλήση που είχε γίνει ήταν στη Χαρούλα Αλεξίου, η οποία ήταν και η πρώτη που ενημερώθηκε για το συμβάν. Με τη σειρά της, η ίδια ενημέρωσε τον γιο της τραγουδίστριας, Αλέξανδρο, ο οποίος ενημέρωσε στη συνέχεια τον πατέρα του, Γιώργο Λιάνη.

© NDPPHOTO

Λιζέτα Νικολάου: Δεν μπορεί να γίνει χειρουργική επέμβαση

Όπως αναφέρει η εφημερίδα On Time, η κατάσταση της Λιζέτας Νικολάου κρίνεται ως κρίσιμη, με την τραγουδίστρια να έχει μεγάλο αιμάτωμα στον εγκέφαλο που προκλήθηκε από το χτύπημα κατά την πτώση της, στο οποίο δεν μπορεί να γίνει χειρουργική επέμβαση. Η ίδια εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη, ενώ κανείς από τους οικείους τους δεν μπορεί να έχει επαφή μαζί της. Η εφημερίδα επικοινώνησε με τον πρώην σύζυγο της τραγουδίστριας, Γιώργο Λιάνη, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του γιου τους. «Είμαι σε σοκ, πρόκειται για ένα καταπληκτικό πλάσμα», δήλωσε στην εφημερίδα ο Γιώργος Λιάνης.

Η Λιζέτα Νικολάου γεννήθηκε το 1951 και θεωρείται η πιο αγαπημένη τραγουδίστρια του Ποντιακού Ελληνισμού. Στη διάρκεια της καριέρας της ερμήνευσε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ συνεργάστηκε με μεγάλους δημιουργούς και ερμηνευτές.