Ελλαδα

«Δεν αναγνωριζόταν»: 43χρονη αστυνομικός στη Λάρισα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της

Δεν είναι η πρώτη φορά που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Λάρισα: Ξυλοδαρμός 43χρονης αστυνομικού από τον σύζυγό της - Ο χωρισμός και η μύνηση για απειλές

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της έπεσε 43χρονη αστυνομικός στη Λάρισα. Η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και όπως αναφέρουν τοπικά μέσα από χτυπήματα που δέχθηκε έχει παραμορφωθεί. 

Η αστυνομικός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου το απόγευμα της Πέμπτης (4.8) υποβλήθηκε σε χειρουργείο προκειμένου να της τοποθετηθεί ειδικό σωληνάκι μετά τη ρήξη νεφρού που υπέστη από τα βαριά χτυπήματα σε όλο της το σώμα. Η 43χρονη έχει σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα. Από την πρώτη στιγμή δέχεται βοήθεια από ψυχολόγο, τόσο εκεί, όσο και τα παιδιά της. 

Του ζήτησε να χωρίσουν και την ξυλοκόπησε

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η επίθεση στην 43χρονη από τον σύζυγό της έγινε στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο σπίτι του ζευγαριού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομικός τού είχε ζητήσει να τερματίσουν τον γάμο τους, κατά τον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά. Γείτονες που άκουσαν τις φωνές ειδοποίησαν τις αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και τη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Όσο για τον επιχειρηματία ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης, οι εισαγγελικές αρχές τον παρέπεμψαν για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Η κράτησή του συνεχίζεται, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Η αστυνομικός είχε μηνύσει τον σύζυγό της για απειλές

Πληροφορίες τόσο από το onlarissa.gr, αλλά και από το newsit.gr αναφέρουν ότι ο σύζυγος της 43χρονης αστυνομικού είχε και στο παρελθόν κακοποιητική συμπεριφορά, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που είχε χειροδικήσει. Παλαιότερα, η γυναίκα είχε προσφύγει στις αρχές κάνοντας μήνυση στον σύζυγό της για απειλές. «Η κοπέλα είναι σε άθλια κατάσταση. Τη χτυπούσε με μανία με τα χέρια, στο πρόσωπο. Της έχει σπάσει τα δόντια, το σαγόνι, ενώ φέρει και εσωτερικά τραύματα στα όργανα της. Έχει παραμορφωθεί από το ξύλο. Δεν αναγνωρίζεται. Είναι απορίας άξιον πως ζει….» περιγράφουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

Τα δυο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού, οδηγήθηκαν στη μητέρα της αστυνομικού, όπου ειδικοί ψυχολόγοι της αστυνομίας τους παρέχουν στήριξη.