- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Επιχειρούν ξανά εναέρια μέσα και ισχυρές επίγειες δυνάμεις στο Λουτράκι
Εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις προκαλούν ανησυχία
Λουτράκι: Επιχειρούν ξανά εναέρια μέσα και ισχυρές επίγειες δυνάμεις - Εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις προκαλούν ανησυχία
Εστίες φωτιάς που καίνε στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου αντιμετωπίζουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης.
Ειδικότερα, από νωρίς σήμερα το πρωί ρίχθηκαν στη μάχη της κατάσβεσης τέσσερα πυροσβεστικά αεροπλάνα και τρία ελικόπτερα, τα οποία πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού.
Παράλληλα, ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που αποτελούνται από 120 πυροσβέστες με τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 43 οχήματα, έδωσαν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και συνεχίζουν να επιχειρούν, ώστε μαζί με τα εναέρια μέσα να αντιμετωπίσουν άμεσα τις αναζωπυρώσεις που σημειώνονται και να προστατεύσουν κατοικημένες περιοχές. Το έργο τους συνδράμουν μηχανήματα έργων του στρατού και της αυτοδιοίκησης, υδροφόρες, αλλά και εθελοντές.
Tο μέλημα των Αρχών παραμένει η επέκταση του μετώπου προς τα διυλιστήρια της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Παρά την σημαντική απόσταση που έχει οι φωτιά από τις εγκαταστάσεις, έντονη ανησυχία προκαλούν οι προβλέψεις για την ένταση των ανέμων τις επόμενες ώρες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο καθηγητής Γλωσσολογίας θέτει το ερώτημα: «Μπορούμε να βλέπουμε μέσα από τις λέξεις;»
Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του και που θα μεταφερθούν
«Η διαγραφή μου από το ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο θετικό που προέκυψε από αυτό το ζήτημα»
«Ακόμα νιώθω ότι είμαστε μαζί - Είναι γύρω μου και μου λέει τα δικά του»
Η ΕΥΔΑΠ εισηγείται από το 2026 διπλασιασμό παγίων
Ο υποκλάδος K του ιού της A(H3N2) κυκλοφορεί παγκοσμίως
Ολοκληρώθηκε η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στις Σέρρες
Τι να προσέξετε στις αγορές και στην αποθήκευση των τροφίμων
Πληρότητες που ξεπερνούν το 80% για ταξίδια του εξωτερικού
Αρνητικό το φυσικό ισοζύγιο πληθυσμού το 2024
Αναλυτικός οδηγός από το σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»
Η κορυφαία μεσόφωνος της ΕΛΣ απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 89 ετών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.