Ελλαδα

Στα χέρια της αστυνομίας ακόμη ένα μέλος της σπείρας των διαρρηκτών της Μυκόνου

Επιδρομές σε σπίτια από τον Μάιο

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στα χέρια της αστυνομίας ακόμη ένα μέλος της σπείρας των διαρρηκτών της Μυκόνου
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μύκονος: Ακόμη μία συλληψη της σπείρας των διαρρηκτών - Έκαναν επιδρομές σε σπίτια από τον Μάιο - Περίπου 455.000 ευρώ αποτιμάται η λεία τους

Ένα ακόμη μέλος της σπείρας των αλλοδαπών που είχαν διαρρήξει 14 σπίτια στη Μύκονο τους δύο τελευταίους μήνες, εντόπισαν και συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό, Αλβανικής καταγωγής ο οποίος έπειτα από πολυήμερες έρευνες, εντοπίστηκε στην περιοχή της Νίκαιας και έπειτα από διακριτική παρακολούθηση, συνελήφθη στην οδό Πεσμαζόγλου στο κέντρο της Αθήνας.

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μυκόνου συνέλαβαν επ' αυτοφώρω έναν 27χρονο την ώρα που έβγαινε από υπερπολυτελή βίλα με το χρηματοκιβώτιο στα χέρια.

Περίπου 455.000 ευρώ αποτιμάται η λεία τους από τις 14 επιθέσεις, σύμφωνα με πρόχειρες εκτιμήσεις των αρχών.

Επιδρομές σε σπίτια από τον Μάιο

Οι κατηγορούμενοι φαίνεται πως από τον Μάιο είχαν ξεκινήσει τις επιδρομές στα σπίτια του νησιού, αρπάζοντας χρήματα, κοσμήματα και οτιδήποτε πολύτιμο έβρισκαν.

Στην κατοχή τους, πέρα από διαρρηκτικά εργαλεία, δεν βρέθηκαν πολλά από τα κλεμμένα και θεωρείται πως τα «έσπρωξαν» σε κλεπταποδόχους ή συνεργούς τους, εκτός νησιού.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων μελών της σπείρας συνεχίζονται από τους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Μυκόνου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.