Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι χτύπησαν 15χρονο επειδή φορούσε μπλούζα της Πολεμικής Αεροπορίας

Τι καταγγέλει ο πατέρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι χτύπησαν 15χρονο επειδή φορούσε μπλούζα της Πολεμικής Αεροπορίας
© Thestival

Θεσσαλονίκη: Ξυλοδαρμό 15χρονου από κουκουλοφόρους επειδή φορούσε μπλούζα της Πολεμικής Αεροπορίας καταγγέλλει ο πατέρας του

Σε καταγγελία προχώρησε ο πατέρας του 15χρονου αγοριού που δέχθηκε επίθεση στη Θεσσαλονίκη από κουκουλοφόρους επειδή φορούσε μπλούζα της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία το περιστατικό συνέβη στις 20:30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν ο 15χρονος ήταν με έναν συνομήλικο φίλο του στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρου Σβώλου και Εθνικής Αμύνης.

Κατά την καταγγελία και τις αναφορές του φίλου του 15χρονου ξαφνικά δέχτηκαν πισώπλατα χτυπήματα από δύο μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες, οι οποίοι φορούσαν full-face. Ο 15χρονος έπεσε στο έδαφος και οι δράστες συνέχιζαν να τον χτυπούν με κλοτσιές στο σώμα και το κεφάλι, με αποτέλεσμα να ραγίσουν δύο πλευρά. Οι δράστες, δε, αφού χτύπησαν τον ανήλικο, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο πατέρας του 15χρονου, Γιώργος Καραπιπέρης, υποστηρίζει, σύμφωνα με το thestival.gr, ότι η επίθεση που δέχθηκε ο γιος του έγινε από άτομα του αναρχικού χώρου, διότι φορούσε μπλούζα με το έμβλημα της Πολεμικής Αεροπορίας στο στήθος και την ελληνική σημαία στο μπράτσο. «Είμαι 1.000% σίγουρος ότι τον χτύπησαν για την μπλούζα. Και επειδή φορούσε την μπλούζα δηλαδή; Έπρεπε να τον δείρουν; Προκαλούσε;» αναρωτήθηκε ο πατέρας του 15χρονου.

Μετά την επίθεση ο 15χρονος νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς με δύο πλευρά ραγισμένα από τα χτυπήματα των κουκουλοφόρων. «Το παιδί μου έχει μελανιές σε όλο του το σώμα» είπε ο πατέρας του.

Ο ίδιος δηλώνει ότι σήμερα, Τετάρτη, θα υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων για το περιστατικό, ενώ οι αρμόδιες αρχές θα καλέσουν τον 15χρονο για κατάθεση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.