Ελλαδα

Νέες συλλήψεις για την υπόθεση των παιδοβιαστών στον Κολωνό

Ανάμεσά του και ο 63χρονος που είχε συλληφθεί στην Ομόνοια

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: To κατάστημα του Ηλία Μίχου
© EUROKINISSI

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Νέες συλλήψεις από την ΕΛΑΣ για την υπόθεση 

Τέσσερις άνδρες, μεταξύ των οποίων και ο 63χρονος που είχε συλληφθεί στην Ομόνοια για να συναντήσει ανήλικη μαθήτρια, συνέλαβαν οι αστυνομικοί έπειτα από εντάλματα σύλληψης που εξέδωσε ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση των παιδοβιαστών του Κολωνού.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Πακιστάν, τον 63χρονο καθώς και τον 82χρονο φίλο του, στον οποίο φέρεται να γνώρισε την 12χρονη θύμα του Κολωνού. Οι συλλήψεις αυτές, ήταν αποτέλεσμα της έβδομης κατά σειράς κατάθεσης της 12χρονης στους αστυνομικούς του Ανηλίκων.

Είχε αναγνωρίσει φωτογραφίες τους, ενώ είχε δώσει και συγκεκριμένα στοιχεία για τον κάθε ένα εξ αυτών. Που συναντήθηκαν, με τι μέσο είχαν έρθει και τι είχαν κάνει.

Ειδικά για τον 63χρονο, η ανήλικη, ήταν κατηγορηματική ότι ήταν αυτός ο άνδρας, που είχε δει σε οπτικό υλικό στο διαδίκτυο όταν προσπάθησε να κλείσει ραντεβού σε 15χρονη στην Ομόνοια. Αντί της κοπέλας όμως, εμφανίστηκε ο πατέρας της και η αστυνομία, που τον συνέλαβε.

Οι τρεις εκ των συλληφθέντων, μένουν στην Αθήνα, ενώ ο 63χρονος έχει δηλωμένη μόνιμη κατοικία χωριό έξω από το Κιάτο Κορινθίας.

Οι συλληφθέντες, αναμένεται να οδηγηθούν στο αρμόδιο εισαγγελέα και ανακριτή

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.