Ελλαδα

Κως: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 32χρονο

Τα ευρήματα «έδειξαν» τον δολοφόνο

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κως: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 32χρονο
© Athens Voice

Κως - Δολοφονία 27χρονης Αναστάζια: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 32χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές

Δίωξη για ανθρωποκτονία ασκήθηκε πριν από λίγο στον 32χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για το αδίκημα της αρπαγής.

Τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων έριξαν φως στις συνθήκες θανάτου, αποδυκνείοντας πως ο υπήκοος Μπαγκλαντές σκότωσε την 27χρονη και προσπάθησε να την θάψει πρόχειρα σε ένα χωράφι στις Αλυκές της Κω.

Οι αναλύσεις στις πλαστικές σακούλες και τα υπόλοιπα ευρήματα «έδειξαν» τον δολοφόνο, δηλαδή τον 32χρονο. Αποτυπώματα, γενετικό υλικό και στίγματα κινητών τηλεφώνων οδήγησαν στην άσκηση της δίωξης, η οποία ίσως και να αναβαθμιστεί εκ νέου, μετά και την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων που ζήτησε ο ιατροδικαστής Ρόδου Πάνος Κοτρέτσος, ώστε να διαπιστωθεί εαν υπήρξε βιασμός ή όχι. Ευρήματα που οδηγούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί είχαν αρκετές ενδείξεις όλες αυτές τις ημέρες, ωστόσο περίμεναν τα αποτελέσματα προτού ενημερώσουν ολοκληρωμένα την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Σήμερα ήρθαν τα αποτελέσματα και αμέσως παραδόθηκαν στις δικαστικές αρχές, με αποτέλεσμα να ασκηθεί η δίωξη για την ανθρωποκτονία.

Οι κινήσεις του 32χρονου το βράδυ τη δολοφονίας

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις του 32χρονου, ο υπήκοος Μπαγκλαντές, έπειτα από παραμονή λίγης ώρας στο σπίτι με την 27χρονη Αναστάζια, την παίρνει με το μηχανάκι του και κινούνται στην κοντινή περιοχή.

Αυτό προκύπτει από κάμερα παρακείμενου σπιτιού αλλά και από τα πρώτα αποτελέσματα των αναλύσεων στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Εν συνεχεία, λίγη ώρα αργότερα, επιστρέφει στο σπίτι, κάτι φαίνεται να έχει μαζί του στο μηχανάκι και κινείται με κατεύθυνση αυτή τη φορά προς τις Αλυκές. Εκεί δηλαδή όπου βρέθηκε η σορός της κοπέλας.

Ο 32χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιστρέφει τελικά στο σπίτι περίπου λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως ο υπήκοος Πακιστάν, συγκάτοικος του κατηγορούμενου, τον κάλεσε στο κινητό του τηλέφωνο γύρω στη μία τα ξημερώματα, το οποίο όμως έδειχνε να είναι είτε απενεργοποιημένο είτε σε λειτουργία πτήσης.

Ο συγκάτοικος είδε στις πέντε το πρωί, όταν πλέον ο 32χρονος επέστρεψε στο σπίτι, να έχει λερωμένα τα παπούτσια και τα ρούχα με χώματα και στάχια. Αυτή η κατάθεσή του ήταν ουσιώδης για τους αστυνομικούς, που τον έβαλαν αυτομάτως στο κάδρο των υπόπτων και ξεκίνησε η σε βάρος του έρευνα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί λόγο αργότερα για την αρπαγή της 27χρονης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.